ZOLA U ŠOKU, MILJANA MU SE NIJE NI JAVILA: Ako sam najveći grešnik, nosiću taj KRST! Spreman sam da saznam ISTINU (VIDEO)
Foto: Printscreen

NIJE MU DOBRO

ZOLA U ŠOKU, MILJANA MU SE NIJE NI JAVILA: Ako sam najveći grešnik, nosiću taj KRST! Spreman sam da saznam ISTINU (VIDEO)

Rijaliti -

Miljana Kulić vratila se u rijaliti nakon kiretaže koju je imala u Nišu, a Lazar Čolić Zola sa kojim je zatrudnela, ostao je u potpunom šoku.

Zoli se Miljana nije javila, a on je otkrio kako se oseća.

"U šoku sam što sam je video. Čujem sada šta priča, nemam plan da joj odgovaram niti da joj uzvraćam poniženja, osećam da nije dobro, ne dozvoljava mi da pričam. Ako sam ja najveći grešnik, za ove dve godine i ako je to sve, ja ću da nosim taj krst. Planiram da joj priđem, bez obzira na to šta ona kaže, želim da vidim šta se dešavalo i ako nisam bio svedok. Spreman sam da saznam šta je istina od ovoga, a šta nije", rekao je Zola, pa dodao:

foto: Printscreen

"Sve se promenilo u samo dva sata. Sada je peta priča, verovatno će biti šesta. Vidim da nije dobro, neću sebe da dovodim u situaciju da dođe do rasprave. Sve što sam rekao što se tiče nje je istina, ako sam imao loše namere, neka mi Bog uradi sve najgore."

"Meni nije hteo da donese stvari do ispred apartmana, zna zbog čega sam otišla, a pred to mi se obraća da ne idem. Neka priča šta hoće. Kad god mi priđe, marširaću ga. Kockar se kune u laži, veći prevarant nije ušao u rijaliti", pričala je ljuta Miljana.

"Neka me maršira, mene nije sramota", istakao je Lazar.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track