JOŠ JEDNA TAKMIČARKA NAPUSTILA VILU PAROVA! Nakon incidenta u rijalitiju novi ŠOK, cimeri je ispratili u SUZAMA!
Foto: Pritnscreen

izbacivanje

JOŠ JEDNA TAKMIČARKA NAPUSTILA VILU PAROVA! Nakon incidenta u rijalitiju novi ŠOK, cimeri je ispratili u SUZAMA!

Rijaliti -

Ovaj vikend u rijaliti programu "Parovi" bio je veoma turbulentan. Naime, šestoro takmičara napustilo je vilu na Hepiju, zbog čega jee dolazila i policija, a potom su i saslušani u policijskoj stanici u Zemunu, jer su navodno bili agresivni.

U policijskoj stanici svoj iskaz dali su Aleksandra Coka Lakić, Nenad Marinković Gastoz, Ilijana Vagić, Karađorđe Subotić, Nikola Lakić i Mladen Vuletić. Nakon saslušanja oni se nisu vratili u Vilu iako su se tome nadali njihovi rijaliti cimeri, već uživaju u spoljnom svetu.

Nedelja veče bila je rezervisana za izbacivanje iz vile. Prvi učesnik koga je publika sačuvala je Mila Kosirović, sa osvojenih samo dva odsto glasova. S obzirom na to da su nominovani bili i neki od rijaliti učesnika koji su izbačeni zbog sukoba sa produkcijom, presek glasova je neobičan.

Ipak, odlukom glasova publike rijaliti se završio za Maju Jenić i ona je zauvek napustila Vilu. Učesnici su se u suzama pozdravili sa njom.

foto: Pritnscreen

Inače, produkcija ovog šou programa ubrzo nakon haosa u rijalitiju oglasili su se i saopštili sledeće:

"Nenad Marinković Gastoz , Mladen Vuletić, Karađorđe Subotić, Nikola Lakić, Aleksandra Coka Lakić i Ilijana Vagić nakon agresivnog ponašanja neće biti deo glamurozne vile u devetoj sezoni, dok će ostali ostati u "Parovima" i boriti se za nagrade, te neće biti kažnjeni. Mi smo srećna televizija koja je protiv nasilja, te štitimo ljudska prava u svakom obliku njihovog bitisanja. Prava iznenađenja tek slede", naveli su iz produkcije.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track