NADICA OGOLILA DUŠU O BIVŠEM ZETU I ĆERKI KIJI: Ja sam više bila na njegovoj strani! A evo kako su izgledale njihove svađe u BRAKU
Foto: Damir Dervišagić

rekla sve

NADICA OGOLILA DUŠU O BIVŠEM ZETU I ĆERKI KIJI: Ja sam više bila na njegovoj strani! A evo kako su izgledale njihove svađe u BRAKU

Rijaliti -

Nadica Zeljković nastavila je da savetuje Filipa Cara, a on se raspitivao da li su Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović imali svađe dok su bili u braku.

Nadica Zeljković, Filip Car
foto: Screenshot

- Da li se Kija svađala sa Slobodanom nekad? - pitao je Car.

- Uf... Jeste, ali nije ovako. Ja sam više bila na njegovoj strani. Nju je bolelo kad mu npr. neki njegovi drugari kažu nešto, on ćuti, onda ona upadne, pa se posvađa sa njima, pa i sa njim. Ona je htela da ga oformi, da bude zvezda, a on je statitičan bio. A ona onoako brza, agresivna. Bila sam na njegovoj strani dosta puta... - govorila je Nadica.

Podsetimo, Filip Car je sedeo sa majkom Kije Kockar, Nadicom Zeljković, koja mu je rekla da Mina Vrbaški spava i ne želi još da ustane, a zatim mu je očitala lekciju u ponašanju.

Nadica Zeljković
foto: Printscreen/Zadruga

"Meni ste smešni oko čega se svađate. Moja Kristina je doživela javnu sramotu. Mene interesuje samo moje dete živo i zdravo. Tako treba i ti da gledaš, a sad se jedeš ceo dan. A znaš da ćeš ponoviti ponovo sve. Ne želim da mi neku u životu upropasti sat života, a ne čitav dan, čitavu noć. Ti si sam sebi upropastio dan. Izgledaš kao proliv od čoveka. Pred milionima si je izvređao... Treba da razmišljate o budućnosti. Tvoja sledeća žena, samo treba da ukuca na Jutjubu i da vidi... Mom detetu da si tako rekao, iščupala bih ti i lobanju i uši", govorila je Nadica.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track