MAJA CELU NOĆ PRAVILA HAOS! Janjuša nije ostavljala na miru, obezbeđenje je izbacilo iz sobe pa se obratila Markovoj BIVŠOJ ŽENI
Foto: Printscreen

haos

MAJA CELU NOĆ PRAVILA HAOS! Janjuša nije ostavljala na miru, obezbeđenje je izbacilo iz sobe pa se obratila Markovoj BIVŠOJ ŽENI

Rijaliti -

Maja Marinković celu noć nije puštala Janjuša na miru, išla je za njim, glalamila i smetala mu, nije dala da spava, pa je obezbeđenje moralo da je izbaci iz spavaće sobe.

Naime, Janjuš se preselio iz rehabilitacije, i dok je nosio svoje stvari Maja se nije odvajala od njega, a obezbeđenje se sve vreme nalazilo između njih, kako ne bi došlo do većeg haosa od onoh koji su napravili.

Janjuš je uspeo da uđe u Belu kuću, a Maja je pokušala da krene za njim, ali je obezbeđenje zbog sigurnosti napravilo živi zid i nije joj dozvolilo da uđe.

Janjuš je uspeo da se smesti u krevet i da se smiri.

Iako joj je Nataša Radan očitala bukvicu zbog ponašanja prema Janjušu, Maja Marinković je odlučila da ponovo ode kod njega.

- Došla sam da kažem jednu stvar. Ja ovo više ne mogu da podnesem psihički - rekla je Maja.

- Majo, ovde ima ljudi koje žele da spavaju - bunili su se zadrugari.

- Ovo je limunada, neću da pravim scene - nastavila je ona. - Pomeri se! Pomeri se od mene! Kraj, kraj! Nemoj da me štipaš - urlao je Janjuš - urlao je Janjuš

- Neću da se pomerim. Ja ispadam psihopata, a niko ne vidi šta on radi. Bog sve vidi, sve će da ti se vrati. I ja sam nečije dete. Polako, dug je život. Sve se vrati - govorila je Marinkovićeva.

Zadrugari su joj govorili da izađe iz sobe, ali ona nije želela. Na kraju ju je obezbeđenje ispratilo iz sobe, a ona je poslala poruku Janjuševoj bivšoj ženi.

- Šta sam ja sebi dozvolila zbog bika od dva metra. Ona njegova žena treba da mi se zahvali što sam ga spasila od muke - poručila je Maja.

kurir.rs

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track