MARINKOVIĆEVA HOĆE DA JANJUŠ IZGORI: Maja se razgolitila, izbacila POPRSJE, pa prišla Tomoviću i PALI POLJUPCI PRED SVIMA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

NEUSTRAŠIVA

MARINKOVIĆEVA HOĆE DA JANJUŠ IZGORI: Maja se razgolitila, izbacila POPRSJE, pa prišla Tomoviću i PALI POLJUPCI PRED SVIMA! (VIDEO)

Rijaliti -

Maja Marinković spremala se u rehabu za slavu, kada je prepričala Moniki Horvat kakav joj je znak dao Marko Janjušević Janjuš.

Kasnije je Maja napravila pravu "pometnju" kad je čestitala slavu Vladimiru Tomoviću.

"Pokazao mi je očima da dođem na krevet, ja sam izignorisala. I čestitao mi je slavu, pitao me da li moraju takve scene. I za Aleksandru, koga ona zanima u životu", prepričavala je Monika.

Monika Horvat
foto: Printscreen

"Pa, da, dobro je rekao. I tako je sa muškarcima, kad ih ignorišeš, oni sami priđu, a ti zapela", govorila je Monika, a onda krenula da plače jer joj se, kako kaže, ide kući.

Maja Marinković otišla je u spavaću sobu potpuno spremna za današnju slavu, pa dugo pozirala ispred ogledala preko puta kreveta Marka Janjuševića Janjuša, dok nije izazvala njegovu reakciju.

Košarkaš joj nije odoleo, pa joj je dao znak da dođe na njegov krevet, što je ona i uradila, pa su ponovo popričali.

Maja Marinković potom je prišla Vladimiru Tomoviću kako bi mu čestitala.

Njih dvoje će danas proslaviti zajedno sa zadrugarima krsnu slavu, a prisnost koja se osetila između njih dvoje je neverovatna. Podsetimo, Maja i Tomović već su imali strastvene poljupce po njenom ulasku na imanje, a kako li će na ovo odreagovati Marko Janjušević Janjuš ostaje nam da vidimo.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja