IDI ŽIVI S PAULOM, BLIŽE MAMI DA DOĐE DA TI SKUVA! Nadežda nastavlja RAT sa Tomom, počela da ljubomoriše, a onda potkačila Jasminu
Foto: Pritnscreen

SVAĐA SE NASTAVLJA

IDI ŽIVI S PAULOM, BLIŽE MAMI DA DOĐE DA TI SKUVA! Nadežda nastavlja RAT sa Tomom, počela da ljubomoriše, a onda potkačila Jasminu

Rijaliti -

Tokom emisije "Izbor potrčka" Nadežda Biljić i Toma Panić imali su još jednu raspravu za crnim stolom, a to sve zbog Paule Hublin sa kojom je Panić donedavno imao ljubavni odnos. Oni su nakon toga izašli napolje, gde je Biljićeva nastavila da ga napada.

- Idi živi sa Paulom sad, glupa sam ko ku*ac - rekla je Nadežda.

Nadežda Biljić
foto: Pritnscreen

- Nemoj, umorni smo - rekao je Toma.

- Iznajmi stan sa njom, bliže Svilajncu, da može mama da dođe da skuva, da bude bliže do vas - nastavljala je Biljićeva, nakon čega je Toma otišao.

Inače, Nadežda je tokom popodneva pričala sa Tomom o njihovom odnosu i tom prilikom rekla da ne krivi Paulu za prevaru, ali da smatra da ona pokušava da ispadne žrtva.

- Nemoj sada ja da počnem da igram rijaliti, koja znam sve o svima! Znala sam šta će biti! Da li ja ne smem da zagrlim oca svog deteta? Nismo mi zajedno u krevetu, ti si mi dao svoj samo. Nije više ista težina tvog branjenja mene. Sada će tvoja devojka da ispadne žrtva - govorila je Nadežda i dodala:

- Ti ustaneš mene braniš, s punim pravom, svi će da kažu da se ti pereš od onoga. I onda će tvoja bivša devojka da ispadne žrtva, a ja kreten. Ja sam kreten, imam 48 kila, a ona je oštećena? Ovo je rijaliti da se ja svađam s njom, a ja to neću da radi. Devojka je prišla, izvinila se. Ti si kriv, ne ona. Oni neće između nas dve da naprave svađa - pričala je ona.

PRIDRUŽI SE KURIR VIBER ZAJEDNICI

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track