NADEŽDA LOMI PRED SOBOM, UDARA TOMU! Biljićeva dobila NAPAD kad je saznala za sve PREVARE, Panić hoće da BEŽI IZ RIJALITIJA! VIDEO
Foto: Printscreen

skandalozno veče

NADEŽDA LOMI PRED SOBOM, UDARA TOMU! Biljićeva dobila NAPAD kad je saznala za sve PREVARE, Panić hoće da BEŽI IZ RIJALITIJA! VIDEO

Rijaliti -

Nadežda Biljić saznala je od Paule Hublin da ona nije jedina devojka sa kojom ju je on prevario, zbog čega je doživela nervni slom.

"Sada ću da mu j*bem matere! Sa kime si me varao?! Sa kime si me varao, p**ko?! Zašto si rekao da nije jedina?", urlala je Nadežda udarajući Tomu iz nemoći.

"Ni sa kim!", tvrdio je Toma.

"Sa bolesnom ženom si našao da se igraš! Sa kim si me varao?! Govori!?", ponavljala je Nadežda.

Nadežda je Tomi poručila mu je da će sina viđati kada mu to sud dozvoli. Toma više nije mogao da se nosi sa pritiskom pa je otrčao u ekonomsko dvorište kako bi pokušao da pobegne iz "Zadruge".

Nadežda je krenula za njim, a zatim su svađu nastavili i u dvorištu. Toma se popeo na krov, a zatim pokušao da se popne i na ogradu kako bi je preskočio.

Međutim, odustao je od bekstva i ubrzo je usnimljen kako razgovara sa Nadeždom na imanju.

U ranim jutranjim satima, Nadežda Biljić i Paula Hublin su se našla u prostoriji za pušenej, gde su komentarisale Tomu Panića.

Njih dve su ovu priliku iskoristille da opletu po bivšem dečku, a Nadežda je objasnila Pauli da joj ništa ne zamera i da je Toma jedini krivac za nju. U jednom momentu joj je spomenula da ne želi da pije kafu sa njom i da se druži mnogo, ali želi da ostanu u dobrim odnosima nakon svega.

PRIDRUŽI SE KURIR VIBER ZAJEDNICI

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track