PROGOVORIO RIALDIN DRUG! Razvezao jezik o Alenu Hadroviću i njoj, a evo da li podržava vezu sa Kenanom!
Foto: Printscreen

iskren

PROGOVORIO RIALDIN DRUG! Razvezao jezik o Alenu Hadroviću i njoj, a evo da li podržava vezu sa Kenanom!

Rijaliti -

Nikola Glišić, drug Rialde Karahasanović je gostovao u emisiji, pa je je na samom startu komentarisao odnos Rialde i Alena i istakao kako smatra da su oni samo drugari, a dodao je i da podržava Rialdinu vezu sa Kenanom.

Kenan Tahirović, Rialda Karahasanović
foto: Printscreen

- Mislim da su samo oni drugari. Druže se od početka, on je podržava i mislim da tu ne može ništa da bude. Mislim da on nije njen tip - rekao je Nikola i dodao:

- Kenan mi nije favorit, ali podržavam njihovu vezu - istakao je Glišić u emisiji "Pitam za druga".

Kenan Tahirović je nedavno progovorio o vezi sa Rialdom i tom prilikom otkrio da uživaju u vezi koju su započeli pred kamerama.

- Trenutno sam u fazi da mi nije drago što sam tu, ali biće sve dobro. Drago mi je što sam sa Rialdom. Kad sam ušao nisam je doživljavao, onda sam čuo da joj se sviđam, pa smo se družili i eto, desilo se što se desilo. Svakim danom nam je sve lepše i lepše, videćemo dokle. Nismo još u fazi da govorim šta mi smeta, ne bih je uslovljavao da nešto menja - rekao je Kenan.

- Nisam razmišljao o iznenađenju za mesečnicu. Radije ne bih, neka obeležimo dvomesečnicu ako se dogodi. Možda je prerano - rekao je Kenan.

Rialda Karahasanović
foto: Printscreen

PRIDRUŽI SE KURIR VIBER ZAJEDNICI

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja