3 PUTA SI UBILA SVOJE DETE! Neca Tikoker žestoko izvređao Miljanu, a kad mu je Kulićka spomenula Boricu, izgubio je RAZUM (VIDEO)
Foto: Printscreen

Svađa

3 PUTA SI UBILA SVOJE DETE! Neca Tikoker žestoko izvređao Miljanu, a kad mu je Kulićka spomenula Boricu, izgubio je RAZUM (VIDEO)

Rijaliti -

Nenad Lazić Neca došao je iz paba u kuću i počeo raspravu sa Miljanom Kulić.

- Sa tvojim homofobičnim nagonima tek ima da vidiš. Ima da vidiš za svaku ružnu reč koju si rekla o meni. Najveće rijaliti smeće ste ti i tvoja mama. Nemaš prava da komentarišeš mene kao homoseksualca jer si običan homofob koji vređa i mrzi homoseksualce a ovamo priča da ih voli. Nemaš prava da komentarišeš moju situaciju jer ja nikad nisam jer ja nisam ustao da komentarišem da si ti tri puta ubila svoje dete. Šta da pričam sa mentalno obolelom personom - rekao je Miljani izervirani Neca.

Neca, Miljana
foto: Printscreen

- U pravu si, Neco, nemaš o čemu da pričaš - dobacila je Kulićka.

- Opsedaš ljude, napadaš čoveka za džabe ovde. Ostavi se i njega i svih drugih ljudi. Gledaj svoj jadan život i vrati se u prvi rijaliti gde si bila malčice razumnija. Rijaliti smeće - nastavio je Neca vidno besan.

- U pravu je, drago mi je što si gledao rijaliti u kojima sam ja bila. Hvala Neco, ja tebe neću vređati. Sve što bih ti ja rekla rekao ti je Borica. Taman posla da se Miljana Kulić u rijalitiju svađa sa Necom - rekla je Miljana.

kurir.rs

PRIDRUŽI SE KURIR VIBER ZAJEDNICI

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track