TATA MORA DA JE PONOSAN NA NJU! Baka Prase izneo INTIMNE detalje odnosa sa Paulom: Hladan tuš za Hublinovu!
Foto: Printscreen Zadruga, Printscreen

au!

TATA MORA DA JE PONOSAN NA NJU! Baka Prase izneo INTIMNE detalje odnosa sa Paulom: Hladan tuš za Hublinovu!

Rijaliti -

Paula Hublin je učesnica "Zadruge 4" dospela je u žižu interesovanja kada je Toma Panić otkrio da je došla u Beograd zbog jutjubera Bogdana Ilića, poznatog kao Baka Prase, te da je završila u njegovom stanu, a ona je odmah pojasnila o čemu se radi.

- Da razjasnim ovu priču. On je komentarisao spot u kom sam bila, pa se on meni javio. Ja jesam došla u Beograd sa svoje tri prijateljice, pa smo se čuli, došao je po mene i otišli smo kod njega, ali se*s nismo imali, samo smo se poljubili - ispričala je Paula.

Paula Hublin
foto: Printscreen

Ona je u više navrata naglasila da do sek*sualnog odnosa nije došlo, a povodom svega se oglasio i on na svom jutjub kanalu, gde je potvrdio priču da je Paula bila kod njega, ali i da je ona ta koja mu se javila, obavestila ga da je u Beogradu i izrazila želju da mu dođe u posetu, posle čega je on svojim automobilom došao po nju.

- Kaže da ne želi intimne odnose, a želi da joj gurnem jezik u grlo. Šta priča ova devojka? Koristio sam kondom, zaštita je bila na mestu, nemajte brige, neće se oprasiti! A nismo seli na piće, zato što nije bilo opcije za to - našalio se jutjuber.

Baka Prase
foto: Pritnscreen

- Ona je došla kod mene posle 10 uveče, poljubimo se. I ona dođe i kao neće ništa dalje. Dolaziš kod nepoznate osobe. I ja sam se raspraavljao s njom, pa je ona skapirala i opustila se. Šta smo mi radili, da li smo možda igrali "Ne ljuti se čoveče? - pričao je Bogdan.

Kako je Hublinova izjavila da je i njen otac upućen u sve, Baka je imao nešto reči i na tu temu:

- Tata, ša'im se, nije bilo ničega. Tata mora da je ponosan na nju - rekao je on.

PRIDRUŽI SE KURIR VIBER ZAJEDNICI

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track