BULATOVOJ ŽENI VEĆ PRETI IZBACIVANJE IZ RIJALITIJA, A SAMO ŠTO JE UŠLA! Marija prva nominovana, a evo kako je REAGOVALA! VIDEO
Foto: Pritnscreen

kraj?

BULATOVOJ ŽENI VEĆ PRETI IZBACIVANJE IZ RIJALITIJA, A SAMO ŠTO JE UŠLA! Marija prva nominovana, a evo kako je REAGOVALA! VIDEO

Rijaliti -

Zadrugari su sinoć izglasali da je prva nominovana ukućanka Ivana Marinković, a nešto kasnije saopšteno je zadrugarima koja je druga osoba koje će se boriti za opstanak u Beloj kući.

- Sada ćemo malo da se poigramo! Prva osoba koja može da ustane jeste Đorđe Milutinović, druga osoba koja je takođe ugrožena jeste Marija Bulat. Vama će se pridružiti i treća osoba, a to je Dragana Mitrović - rekao je voditelj.

- Ja mislim da ne idem kući - rekao je Đorđe.

- Ja sam ovo očekivala. Prva nedelja. Mislim da bi sve bilo previše, ja ne želim da se ubacujem i sve je u redu, ali sam jako kratko ovde! Ako ostanem, promeniće se nešto kako se bude menjao odnos sa ljudima ovde - rekla je Marija.

Marija Bulat
foto: Pritnscreen

- Rekla bih da mi je bilo dosta mesec ili dva, i sprema sam da idem, a ovde sam došla zbog novca i meni je ovoga dosta i hvala na svim komentarima - rekla je Dragana.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track