Najnovije vesti

PAULA ME DRŽI U ŠACI, JA KUPUJEM MIR! Tara Simov otvorila dušu zadrugarima, Hublinova joj poručila da će se SVE SAZNATI USKORO!
Foto: Printscreen/Zadruga

haos

PAULA ME DRŽI U ŠACI, JA KUPUJEM MIR! Tara Simov otvorila dušu zadrugarima, Hublinova joj poručila da će se SVE SAZNATI USKORO!

Rijaliti

Posle opširnog izlaganja Miljane Kulić o raspodeli budžeta Nenada Aleksića Ša i haosa koji je nastao, ustala je Sandra Rešić.

- Ja ću kratko, jedna stvar mi nije jasna. Ko god da je vođa, čak i Kristijan kad je bio poslednji put, kada je bilo koja tema u bilo kojoj emisiji, kad bi mi "komentatori" ućutali na jedan dan, živo me zanima kako bi bilo. Mi sada ništa nismo čuli kako je podelio, šta je rekao... Kako se posle žalite na hiljadu dinara. Što se budžeta tiče, očekivala sam srednji, ali mislim da kako si se predstavio ovde od prvog dana, rekao si da si najbliži sa Šebezom. Ne znam da li ste se udaljili, zato sam prvo rekla da to nije fer - istakla je Sandra.

Tara Simov, Marija Kulić, Vladimir Tomović
foto: Printscreen/Zadruga

- Ako će zbog hiljadu dinara... - skočio je Ša.

- Nije do para, nego do poštovanja. Mogu da se kladim da bi ti njemu zamerio da je bilo obrnuto - nastavila je Rešićeva.

- Nisi u pravu, ja nikad nisam komentarisao budžet. Ovo je sramno, sram ga bilo - urlao je reper.

- Potom je ustala i Tara Simov.

Tara Simov, Marija Kulić, Vladimir Tomović
foto: Printscreen/Zadruga

- Pre svega, za budžet nemam šta da komentarišem. Ovo je očekivano, za ostale sam očekivala nešto drugačije, ali njegovo pravo. Osvrnuću se na neke komentare. Očekujem od Marije komentare, ali ne vidim poentu. Da li ste (ostali) toliko slabi da kad vam on nešto kaže, vi prebacujete Taru. Neco, ako smo ti i ja drugari, zašto to radiš? Treći put će nastatio haos, dva puta sam ti prešla. Ja kada se ovde posvađam sa nekim, ne prebacujem mu priče iz rijalitija - pričala je Tara.

- To reci svom drugu, on je prvi mene - uzvratio je Neca.

- Ovde svi dođemo na red, doći će na red i tema Nenad Tara ako bude bilo potrebe. Niko vas ništa nije pitao, vi komentarišete, jurite me po kući, Marija, da me ispitujete. Tema ne postoji - nastavila je Simova.

- To ti misliš da ne postoji - poručila je Marija.

Tara Simov, Marija Kulić, Vladimir Tomović
foto: Printscreen/Zadruga

- Marija mi je rekla da je jurila za mnom i za Ša na žurki. Bavite se drugim temama, proganjate me - nastavila je Tara.

- Pa šta te briga? - uzvratila je Kulićka.

- Još jednu rečenicu ću reći kratko. Kakva god ja ispala ovde, Paula me drži u šaci. Ja kupujem mir, taj mir je vrlo jeftin, da je ne komentarišem. Neka budem ovde najveća p*čka - govorila je Simova.

- Možda je sada jeftin mir. Šta ako se Paulici povećaju afiniteti, možda joj se jede slatko, puši više cigareta. Taj mir može da bude skup, bolje ga sad naruši - rekao je Tomović.

- Svoj mir nikada neću narušiti - uzvratila je Tara.

- Ja ti nisam rekla da me ne komentarišeš, nego da ne radiš neke stvari. A radiš ih, vidimo se skoro - dobacila je Paula.

Tara Simov, Marija Kulić, Vladimir Tomović
foto: Printscreen/Zadruga

- Ja bih isto uradila kad bih vratila vreme, znam da je Paula lojalna - dodala je Simova

- Onda si to uradila sa predumišljajem - poručio je Tomović.

- Zna ona kome je šta pričala - rekla je Paula.

BONUS VIDEO:

Kuirir.rs/M.M. 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...