HOĆU DA OBEZBEDIM ŽELJKA, DA BUDE PONOSAN NA SVOJU MAJKU! Miljana otkrila da želi da ZAVRŠI sa rijalitijem, pokreće NOVI BIZNIS!
Foto: Printscreen

odlučila?

HOĆU DA OBEZBEDIM ŽELJKA, DA BUDE PONOSAN NA SVOJU MAJKU! Miljana otkrila da želi da ZAVRŠI sa rijalitijem, pokreće NOVI BIZNIS!

Rijaliti -

Miljana Kulić jedna je od najpopularnijih učesnika "Zadruge", ipak sada je priznala da bi volela da započne novi biznis i da se povuče iz rijalitija.

- Oduvek sam htela da otvorim frizerski salon, ali nikad nisam mogla da skupim novac za to. Sada sam čvrsto rešila da se posvetim tom poslu čim izađem iz rijalitija. Našla sam lokal u samom centru Niša i tu će biti moj lokal - ispričala je Miljana.

Ona je istakla da bi i sama volela da radi kao frizerka i pomaže svojim radnicama.

- Želim da obezbedim Željka. Hoću da se moj sin ponosi svojom majkom, a ne da moram svake godine da ulazim u rijaliti. Planiram da završim kurs za frizere, pa da pomažem radnicima, neću samo gazdovati - dodala je Kulićeva.

Miljana Kulić
foto: Printscreen

Ona je i pre nekoliko dana saopštila svojoj majci Mariji da ima velike planove po izlasku iz Bele kuće.

- Tako je ja kada se završi rijaliti idem sama sa Željkom, ili ću da kupim stan u Beogradu ili ću da se pomirim sa Ivanom Marinkovićem, to nije tvoja stvar - rekla je Miljana.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track