MAJA MARINKOVIĆ NAJAVILA OSVETU! Zadrugarka shvatila da su je cimerke pokrale, a onda otkrila Kristijanu šta im se sprema! (VIDEO)
Foto: Printscreen

haos

MAJA MARINKOVIĆ NAJAVILA OSVETU! Zadrugarka shvatila da su je cimerke pokrale, a onda otkrila Kristijanu šta im se sprema! (VIDEO)

Rijaliti -

Maja Marinković se požalila Kristijanu Goluboviću na krađu u kući, pa je otkrila da je pojedine zadrugarke sve vreme potkradaju i da će da im se osveti.

- Neprijatno mi je da priđem da uzmem svoje mleko za telo. Fali mi lak za kosu isto, i ja skoro vidim ona prska jedan na sebe. I kao, kaže mi da je ne nabeđujem za nešto što nije istina. Nisam ja budala. Dože mi da im izvrnem sve džakove jendog dana! A to ću i da uradim - poručila je Maja.

Inače, Marko Đedović obratio se svojoj rijaiti cimerki, Maji Marinković i pred svima joj izneo svoje iskreno mišljenje.

- Majo, verujem da si omraženija od Lune Đogani. Jedino šta možeš da izvučeš je to, da ako se nastavi tortura koju si prouzrokovala je to da dobiješ one babetine kod sebe. Babe su ti spas, ako nisu pomrle do sad. Moći ćeš ko mečka da se slikaš, za 200 evra. Kada te neko pljune, verujem da bi ga izbola nožem, a kada ti neko da savet, ti sve naopako uradiš. Je*eš se za sve pare, a kada voliš ti si spremna iz osvete da se po*ebeš sa drugim, da predaleko odeš i ostalo. Moj otac bi presudio i njoj i sebi. Takve stvari su poraz za jednog roditelja. Ti nisi svesna šta si mu priredila. Nama nisi ništa, osim Janjušu, jedina osoba si samo ti i tvoj otac - rekao je Đedović.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track