KRISTIJAN GOLUBOVIĆ IZNEO SVE ŠTO JE MAJA PRIČALA O BIVŠEM VERENIKU! Alen promenio boju, ona priznala ko je LEPŠI I BOLJI! (VIDEO)
Foto: screenshot Pink tv

HTEO JE DA PROPADNE U ZEMLJU!

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ IZNEO SVE ŠTO JE MAJA PRIČALA O BIVŠEM VERENIKU! Alen promenio boju, ona priznala ko je LEPŠI I BOLJI! (VIDEO)

Rijaliti -

Zadrugari su komentarisali sve aktuelne teme i odnose koje tresu imanje u Šimanovcima. Kristijan Golubović je dao svoje mišljenje o Maji Marković:

- Ako ti je voljeni u mukama, a ona mu bezdušno kaže da voli drugoga, to je gore od ubistva. Lako možemo da saznamo da li je bila hoklica ili kićanović sa tim doktorom. Ja generalno štedim i Alena i nju. Kada bih zaista pričao ono što mislim, morao bi da se potuče sa mnom ili beži preko kapije. Maji sam pričao o jednoj takvoj devojci, koja nije marila što ja imam 40 godina, a ona 19. Nije je interesovalo što ja varam ženu, što moja žena plače, isto tako je bila kombinacija. Kako možemo da definišemo devojku koja ostavi dečka na samrti, dečka koji je, kako ona kaže, lepši od Alena, pažljiviji... Ko je onda Alen za nju, šta je on uradio za nju? Ona je u tom momentu bila u najboljim odnosima sa Jocom - komentarisao je Kristijan.

Kristijan Golubović
foto: Printscreen/Zadruga

- Ja sam joj mnogo puta da mi ništa loše ne govori o njemu - dodao je Alen.

- Ili je nenormalna ljubav u pitanju ili kićanović. Kaže da je fizički lepši i bolji od Alena, da li je to istina? - pitao je Kristijan.

- Kakve veze ima fizički izgled, zašto sada upoređujete njih dvojicu? Ja sa Alenom imam nešto posebno - pravdala se Maja.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track