REKAO BIH MOJIMA DA MI DOLAZI DEVOJKA, KOD MAJKE BIH JE POSEBNO NAHVALIO! Zola i Ana doneli ODLUKU šta će uraditi kad izađu!
Foto: Pritnscreen

opa!

REKAO BIH MOJIMA DA MI DOLAZI DEVOJKA, KOD MAJKE BIH JE POSEBNO NAHVALIO! Zola i Ana doneli ODLUKU šta će uraditi kad izađu!

Rijaliti -

Ana Bulatović i Lazar Čolić Zola razgovarali su o tome kako bi bilo da jedno drugom upoznaju porodice.

- Ja bi mojima rekao da mi dolazi drugarica. Fina, obrazovana, inteligentna, prijatna, dominantna, ekstravagantna, inspirativna, komunikativna, ne voli blud i nemoral, osim jednom u životu - rekao je Zola, na šta se Ana nasmejala.

Lazar Čolić Zola
foto: Pritnscreen

- Ja bih rekla da je dobar dečko, da se blamirao, ali da je dobar - smeškala se Ana.

- Ali on je dobar čovek, i dobar zadrugar, to stoji - dodala je Jovana Ljubisavljević.

- Ja bih je kod mama Bose hvalio posebno, specijano. Zna i jaje da isprži - dodao je Zola.

Zola je nedavno sa cimerima podelio jednu anegdotu iz mlađih dana.

- Svašta sam ja preživeo, ali ispričaću priču iz škole. Otišao sam kod jedne devojke u Novi Sad, gotiva, naveče zaj*bancija, posle četiri dana mi dosadilo. Ne znam više šta da radim. Čuo se sa drugarom koji je tu studirao da izađemo, ja tu njoj nešto smuvam da ostane u stanu. Dođem u sedam ujutru, krenulo zvocanje. Sat vremena je zvocala. Uzmem stvari svoje i izađem, ostali mi samo 50 evra u džepu. Otišao u kazino, probao sa 2.000 dinara nešto da napravim. Ubacim 2.000 dinara, dobio 250 evra, ali onda mi se nije išlo kući. Ima ulica jedna, zove se Jevrejska, imaju privatne apartmane. Otišao tamo, uzeo stan na dan da se odmorim - govorio je Čolić.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track