KIKIJU PALA ROLETNA, PA RAZBIJA PRED SOBOM! NAMERAČIO SE NA MONIKU: Ti si psihički labilna! Matora se uključila u FEŠTU! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ŽESTOKI RAT

KIKIJU PALA ROLETNA, PA RAZBIJA PRED SOBOM! NAMERAČIO SE NA MONIKU: Ti si psihički labilna! Matora se uključila u FEŠTU! (VIDEO)

Rijaliti -

Kristijana Golubovića Monika Horvat dovela je do ludila.

Naime, prvo pitanje bilo je za Moniku, a njeni odgovori Kristijanu se nisu dopali.

"Monika, rekla si Neci da se ne slažeš u mnogim stavovima sa Kristijanom, ali nećeš da se svađaš sa njim, u čemu se to ne slažeš?", glasilo je pitanje.

Monika Horvat
foto: Printscreen

"U čemu, kada Matora kaže da joj je lizala p**ku? Nikoli je rekla jednu rečenicu i kod mene je izbrisala već pola poštovanja, ona je razmaženi snob, kog ja poštujem, jer ipak ima kulturu, ali je bezobrazna, kontradiktorna, laže, folira, to su njene mane! ja kada joj okrenem leđa, biće da hoće da ide doma, e pa onda odlazi!", ubacio se besno Kristijan.

"Kristijane, ja tebe nisam ogovarala, samo sam rekla da se ne slažemo u mišljenju, je l' to uvreda?", pravdala se Monika.

Monika Horvat, Kristijan Golubović
foto: Printscreen

"Čorba je znao za sve, Kristijan je provalio! Ti misliš da ja treba da ćutim, nećeš da odgovoriš na pitanje, nemoj od mene da praviš lažova! Kad god praviš njega budalom, a mene lažova, ja ću reći istinu! Ti si rekla da nije bio s*ks", urlala je Matora.

Monika je u jednom trenutku Kristijana dovela do tačke pucanja, te je on uzeo parfem i bacio ga od pod, te ga je razbio.

Monika Horvat, Kristijan Golubović
foto: Printscreen

"Eto kakav si prijatelj Kristijane! Ja sam rekla da se ne slažem u stavovima to što se tako ponašaš prema ženskoj osobi, kako razgovaraš sa mnom?! Tvoje ponašanje je bolesno!", rekla je Monika.

"Jesam li ti rekao da si lezbijka, da si narkomanka? Nikada! Nisam ja psihički labilan, nego ti!", odbrusio je Kristijan.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track