ČORBA NEĆE DALJE OD VRELE AKCIJE, MAJA GA SAMO ZALUDELA: Niko nije na strani Marinkovićeve, pa ona napala BIVŠEG! Janjuš je ODUVAO
Foto: Printscreen

SVAĐA

ČORBA NEĆE DALJE OD VRELE AKCIJE, MAJA GA SAMO ZALUDELA: Niko nije na strani Marinkovićeve, pa ona napala BIVŠEG! Janjuš je ODUVAO

Rijaliti -

Maja Marinković i ranije je trpele osude dečka Milana Jankovića Čorbe zbog toga što je prerano bila intimna sa njim.

Ovaj put situacija je kulminirala, pa je nastao haos za Crnim stolom.

"Neću da idem dublje u kanal. Dobra je p*čka, zaludela me, kr*sao sam se sa njom, neću da idem dalje. Veće poniženje bi bilo da sam nastavio. Onda bi možda bilo štipanja, ko zna čega. Hajde da krenemo od toga da li je ona sama sebe ponizila, pa da li sam je", rekao je reper i kuvar.

"J*bala si se posle dva dana dok si imala menstruaciju, vrištala kao da si na svadbi. Kao k*rva si! K*rva si u njegovim očima. Hoćeš da te ceni neko, a odmah na k*rac. Još je trebalo da te j*be u d*pe kao Janjuš. Prostitutke se j*bu za pare, k*rve za zadovoljstvo. Kuc kuc, evo p*čke. Ideš p*čkom kroz svet", govorio je Đedović.

Dok je trajala svađa Paule Hublin i Milana Jankovića Čorbe u emisije "Gledanje snimaka", istovremeno su se prepucavali Maja Marinković i Janjuš.

"Što ti mene gledaš i dobacuješ?", rekla je Maja.

"Tražiš od mene da ti pomognem. J*beš se u izolaciji pored mene", poručio je Janjuš.

"Nemoj da mi dobacuješ, jesi čuo! Ovaj jeste ispao smrad, ali ti si gori. Nikad ti se neću vratiti", poručila je Marinkovićeva.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track