STEFAN KARIĆ U ZADRUGU UŠAO KAO SLOBODAN DEČKO! Spreman da se suoči sa Vladimirom Tomovićem i Kristijanom Golubovićem!
Foto: Printscreen/Zadruga

spreman

STEFAN KARIĆ U ZADRUGU UŠAO KAO SLOBODAN DEČKO! Spreman da se suoči sa Vladimirom Tomovićem i Kristijanom Golubovićem!

Rijaliti -

Voditeljka je najavila novog takmičara, bivšeg zadrugara Stefana Karića, koji je priznao da u Zadrugu ulazi kao slobodan dečko, a kako kaže, spreman je da se suoči sa Vladimirom Tomovićem i Kristijanom Golubovićem.

Stefan Karic
foto: Printscreen/Zadruga

"Upoznao sam se sa Kristijanom pre nego što je ušao u Zadrugu. Mogao bih da se posvađam sa njim. Pričao je svašta za mog oca i tuči, ja svog oca volim najviše", rekao je Stefan Karić.

"Ja sam sa Anom Korać bio 7 meseci, ostali smo dobri, videli smo se sasvim slučajno na Jahorini", rekao je Stefan, pa dodao koja devojka mu se sviđa.

"Ulazim kao slobodan dečko. Čuo sam da je nova učesnica Teodora dobar mehaničar, bitno je da imamo zajedničke teme. Treba da upoznam nove devojke, videćemo. Više igraju neki rijaliti, nisu iskrene. Mogu da izdvojim Jovanu misicu. Moram da osetim energiju da bih mogao da kažem koja mi leži", rekao je Stefan pa priznao u kakvim je odnosima sa Vladimirom Tomovićem.

"I sad imam tremu, nezgodno mi je. Sa Vladimirom nisam u dobrim odnosima, on mi je zamerio druženje sa Mensurom. Razumem i njega, verovatno bih i ja njemu zamerio. Pružiću mu ruku, ne znam da li će mi pružiti, ali ja ću ispasti čovek", rekao je Stefan.

Stefan Karic
foto: Printscreen/Zadruga

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja