SMUCAŠ SE SA 35 GODINA, ĆERKA TI NE SME U ŠKOLU! VARAŠ JOJ MAMU: Maja skočila na Janjuša kao nekad! Sasula mu sve u lice! (VIDEO)
Foto: Printscreen

HAOS

SMUCAŠ SE SA 35 GODINA, ĆERKA TI NE SME U ŠKOLU! VARAŠ JOJ MAMU: Maja skočila na Janjuša kao nekad! Sasula mu sve u lice! (VIDEO)

Rijaliti -

Maja Marinković posvađala se sa svojim bivšim dečkom Markom Janjuševićem Janjušem.

Njih dvoje dugo nisu razgovarali, a sada je Maja rešila da mu se suprotstavi.

"Misli na svoje dete sledeći put kada varaš njenu mamu", dobacila je Maja.

Maja Marinkovic, Marko Janjusevic Janjus
foto: Printscreen

"Tvoj otac ne sme na ulicu", odgovorio je Janjuš.

"Tvoja ćerka ne sme u školu. Oca nemoj da mi uzimaš u usta. Maltretiraću te do kraja rijalitija", poručila je Marinkovićeva.

"Samo ću sesti", dodao je Janjuš.

"Ko si ti da ti polažem račune? Sve si najgore tada pričao o meni, a onda si posle toga opet došao kod te iste devojke, a ne svojim prijateljima. A ja tebi ništa nisam uradila prva. A znaš da ću ti uvek vratiti sve što si uradio!", istakla je Marinkovićeva, pa pričala o Janjuševim problemima sa kockom.

Maja Marinkovic, Marko Janjusevic Janjus
foto: Printscreen

"Ne možeš da se pereš, ti si prvi prevario ženu i ušao u odnos sa mnom, a onda mene nisi hteo da priznaš! Ti si došao ovde da vratiš svoje dugove. Kakav čovek možeš da budeš, ako javno prodaš porodicu? Smucaš se sa 35 godina. Ja sam završila, o tajnama neću da pričam, zaklela sam se u oca. Medo, nastavi", rekla je Maja.

"I meni si se klela da se nisi j*bala sa njih sedam, pa jesi", uzvratio je Janjuš.

"I ti si meni u dete polugo u ćerku! Pomeni mi oca, pomenuću ti ćerku. Treba da budeš tako poslušan i dobar. A da ne spominjemo tvoj odnos sa Ivanom Šopić. Zola je zvao na tvoju inicijativu", govorila je Marinkovićeva.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track