Najnovije vesti

ORILA SE BELA KUĆA OD UVREDA! Čorba i Marija u nikad žešćem okršaju, a onda se Kulićka javno obratila suprugu Siniši! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Zadruga

haos

ORILA SE BELA KUĆA OD UVREDA! Čorba i Marija u nikad žešćem okršaju, a onda se Kulićka javno obratila suprugu Siniši! (VIDEO)

Rijaliti

Nakon što je u Beloj kući održana dodela budžeta, zadrugari su dobili priliku da komentarišu. A na redu je Tara Simov, nakon toga došlo je do sukoba između Milana Jankovića ČorbeMarije Kulić.

Milan Janković Čorba
foto: Printscreen/Zadruga

- Pre svega, razočarala sam se jer smatram da zaslužujem veliki budžet, i ja sedim i razmišljam kome bih dala veliki i sada Karić kada je doša dala si njemu, a meni nisi a ja bih tebi dala! Kada je bilo ko je nezahvalan, ja bih stavila sebe, a ti si neko ko je u svakom trenutku zastupao za mene i da nije vas ja bih poludela, a ja se nadam da ću opet voleti kao tada. Planirala sam veliki budžet, i razočarana sam i ti bi od mene dobila i vas je šestoro je tu koje volim. Mislim da si bila super i brutalno iskrena, i ti nisi zlopamtilo i da si se vodila srcem - rekla je Tara.

- Ja sam sa tibom imala odnos kao sa sestrom, a ti si se odvojila sama i ja ne osećam da ti želiš bliži kontakt - rekla je Matora.

- Ja molim Sinišu da mi ne šalje ništa za rođendan, jer ne želim neko da jede i pije pa posle da me psuje - rekla je Marija.

- A kod drugih možeš da jedeš - dobacio je Čorba.

- Niko da mi ništa ne traži, samo to da dodam - rekla je Tara.

Milan Janković Čorba
foto: Printscreen/Zadruga

- Ja bih da se osvrnem na Mariju, i ti je okej za rođendan ali ta Marija popije po četiri piva i podriguje kao mladi vepar. Marija je komenatrisala Matoru i isprozivala je sve njih, i ona gleda međuljudske odnose i ona nema osećanja i ne može ništa da prepozna! E ovako, ja neću da kažem šta mislim o Matoroj, ja volim male budžete i ja sam dobio mali - rekao je Čorba.

- Što se tiče budžeta meni nije problem, i ja nemam problem sa tim i jako sam zadovoljan i ja uvek dobijem veliki jer kako poseješ, tako i imaš! mislim da je Sanji trebala da da prvoj budžet jer znam koliko ti je ona bitna, a za Rialdu mislim da niej bila fer i to joj zameram i ne kažem da je ona loš čovek, ali mislim da vi nemate prijateljstvo na ovom nivou da je stavljaš u isti koš sa nekima - rekao je Mića.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...