JANJUŠ I ALEKSANDRA OPTUŽENI ZA POLJUBAC! Ivana progovorila i otkrila ono o čemu njeni cimeri dugo ćute: Ne odgovara im ova PRIČA!
Foto: Printscreen/Pink

ODALA IH

JANJUŠ I ALEKSANDRA OPTUŽENI ZA POLJUBAC! Ivana progovorila i otkrila ono o čemu njeni cimeri dugo ćute: Ne odgovara im ova PRIČA!

Rijaliti -

Ivana Marinković tvrdi da joj je Aleksandra Nikolić priznala da se ljubila sa Markom Janjuševićem Janjušem, što oni oboje poriču.

Marko Janjušević Janjuš, Ivana Marinković, Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen/Pink

- Meni je ovo katastrofa. Ja sam već objasnio sa Aleks - rekao je Janjuš.

- Njih dvoje se pokrivaju jer im ne odgovara ova priča - istakla je Ivana.

- Sad se odjednom družiš sa Majom, pa pričaš. Ponoviću, Aleks sam video prvi put pre tri godine na slavi. Drugi put na ručku, Aleks je došla sa sestrom, bilo nas je sedmoro. Svako je otišao kući. Treći put na ručku u Petrovcu na Mlavi, nisu ni znali oni da ću ja doći. Ova (Maja) je krenula da pravi scene - ispričao je Janjuš.

- Onda je Aleks mene slagala - dodala je Marinkovićeva.

- Ako treba ja mogu sada da se poljubim sa Aleks. Ali neću jer je bila devojka mog prijatelja. Meni je žao što se nisam od početka družio sa Aleks. Ovo je sve istina što sam rekao - istakao je Janjušević.

- Imamo još jedno pitanje za Ivanu, do kada ćeš biti glavni akter u krađama? Zašto pričaš da ti je stavljaju na kvarno? - pročitao je Đedović pitanje za Ivanu.

- Ja, Aleks i Maja Marković smo imale zajednički garderober, koristile stvari. Jovanin garderober je iznad mog. Kad je tražila korset, ja sam joj rekla da proveri u mom džaku, jer može da padne u moj džak. Ona je rekla da nije taj. Ja tu nađem svakakve stvari, ispostavi se da su Majine, Aleks... Kad je Jovana izvadila korset, rekla je da nije taj. Ja sam obukla taj korset, pitala Sanju, Natašu, Milicu... Sanja mi je rekla da je Miličin, Milica rekla da je Jovanin, ja sam rekla da nije Jovanin jer mi je rekla da to nije. Ja nikada nisam ukrala ničiju stvar. Ja uvek svima dam sve, sa svima delim stvari. Baš ima previše slučajnosti. Ja imam za sve objašnjenje, ko mi veruje, veruje mi. Ja znam šta je istina, šta će ovi ljudi da misle... - pravdala se Ivana.

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track