Najnovije vesti

NEĆU DA SE OŽENIM KRMELJIVOM! KUKALO DETE KOME OVE DOMAĆICE SPREMAJU: Tomović ogorčen devojkama u RIJALITIJU! SUROV! (VIDEO)
Foto: Printscreen

PRIČA KROZ BES

NEĆU DA SE OŽENIM KRMELJIVOM! KUKALO DETE KOME OVE DOMAĆICE SPREMAJU: Tomović ogorčen devojkama u RIJALITIJU! SUROV! (VIDEO)

Rijaliti

Vladimir Tomović, Milan Janković Čorba i Nadica Zeljković ovog jutra su komentarisali aktuelnosti u kući, gde su se dotakli obrazovanja devojaka.

"Anja je najpametnija ovde, bila je najbolja na onim kvizovima. Monika svima može da zapuši usta kada im kaže da je doktor stomatologije. To u rijalitiju nije bilo, a ona ovde mjauče. Kukalo dete kom moraju ove domaćice spremiti ruča one ne mogu ni da ustanu, šlogirane su", rekao je Tomović.

Zadruga 4
foto: Printscreen

"Pa da, ali takve se ne ističu ovde, niti traže", dodao je Čorba.

"Ne znam šta je sa njom", komentarisala je Nadica.

"Neću oženiti krmeljavu nikad, bolje da se ne ženim. Bude li mojoj ženi prvo ogledalo na pameti kada ustane, neću", rekao je Vladimir.

"Meni je ovde odmor za kosti, ali ispadam najgora mama ovde", priznala je Nadica.

"Nadica ima rijaliti u malom prstu, neka je neko ovde zezne. Ona radi 30 godina sa sportistima, sa kabadahijama, i onda kažu da se Nadica nije snašla. Pitanje je kada će da se upali", dodao je Tomović.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...