VIDIM TUGU U NJENIM OČIMA! Miljana Kulić progovorila o odnosu Zole i Ane, cimeri ubeđeni da i dalje voli bivšeg! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Pink

ne veruju joj

VIDIM TUGU U NJENIM OČIMA! Miljana Kulić progovorila o odnosu Zole i Ane, cimeri ubeđeni da i dalje voli bivšeg! (VIDEO)

Rijaliti -

Miljana Kulić je dala odgovor na pitanje da li se približila Lazaru Čoliću Zoli kada je shvatila da bi mogao da sa Anom Bulatović započne vezu.

Miljana Kulić
foto: Printscreen/Pink

- Moja je greška što sam sazivala sastanak. Od toga nema ništa, kao što je rekao da je našao svoj put ovde, sprda se. Ne veruju mi ljudi, mama prvo, ali jedva čekam klip večeras. Nije mi bio plan ni namera, on je precrtan u svakom smislu. Ohladila mi se glava. Ne lažem. Mogla bih da glumim žrtvu, on muva Anu, ja se vratila sa kiretaže pre mesec dana...možda je nekad mogao da izmanipuliše sa mnom. Meni je mozak ispran od rijalitija! - govorila je Miljana.

Što si se zaplakala? Stiskala si ruku - pitao je voditelj.

Ne znam. Nema potrebe da se ustručava prema meni. Ja želim da se zaljubim, ali mi se ovde niko ne sviđa - rekla je Kulićeva.

Miljani nije dobro, ona voli Zolu, ona je bila pod pritiskom i uradila je jednu najgoru stvar na svetu. U ovih poslednjih meseci je shvatila koliko voli Zolu. Vidim tugu u očima - dodao je Alen.

Podsetimo, pre nekoliko meseci Miljana je stavila tačku na odnos sa dugogodišnjim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, nakon čega se on zbližio sa pevačicom Anom Bulatović.

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track