OVAKAV ODNOS MI NE PRIJA! Tari Simov dozlogrdio Ša, rešena da stavi tačku: Reper se pravdao pred njenim zamerkama! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Pink

NEVOLJE U RAJU

OVAKAV ODNOS MI NE PRIJA! Tari Simov dozlogrdio Ša, rešena da stavi tačku: Reper se pravdao pred njenim zamerkama! (VIDEO)

Rijaliti -

Tara Simov danas nije dobro raspoložena, pa se naljutila i na Nenada Aleksića Ša. Simova mu je saopštila da joj njihov odnos više ne prija, a reper nije ostao imun na njene reči.

Tara Simov, Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen/Pink

- Neka sam ja loš - rekao je Ša.

- Ne poklapamo se, danas sam to shvatila. Vidim da si već prebacio svoje stvari sa kreveta, neka tako i ostane. Meni ovakav odnos ne prija, udara mi po džepu. Kriv je naš odnos i što se ne poklapamo - rekla mu je Tara.

- Nisam se premestio, nije tako - pravdao se reper.

Tara Simov
foto: Printscreen/Pink

Podsetimo, Tara Simov i Nenad Aleksić Ša mesecima kriju da među njima postoji nešto više od prijateljskog odnosa. Reper i Simova su se dodatno opustili jer nedeljama u rijalitiju oni nisu tema. Njima se ne postavljaju pitanja i ne puštaju se klipovi na kojima se vidi njihov odnos. Zadrugari često komentarišu da je Tara zaljubljena u Nenada, a u poslednje vreme tvrdi se da ni Ša nije imun na čari mlade rijaliti učesnice.Njihov odnos dodatno komplikuje činjenica da je reper u braku sa Ivanom Aleksić

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track