KARIĆ I MISICA SVE BLIŽI! Stefan sve više vremena provodi kod Jovane u krevetu, šuška se da su se rodile simpatije! (VIDEO)
Foto: Printscreen

SEVAJU VARNICE

KARIĆ I MISICA SVE BLIŽI! Stefan sve više vremena provodi kod Jovane u krevetu, šuška se da su se rodile simpatije! (VIDEO)

Rijaliti -

Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević sve više vremena provode zajedno. Nakon što su se sinoć pogasila svetla, Karić je došao kod misice u krevet gde su najpre šaputali sa Majom Marinković, a potom su nastavili da šapuću i bez nje.

stefan karic, jovana ljubisavljevic
foto: Printscreen/Pink

Oni su sedeli tik jedno do drugog, a sudeći po njihovoj bliskosti u poslednjih par dana, izgleda da se među zadrugarima i te kako rađaju simpatije koje nisu prošle neopaženo među zadrugarima, ali i publikom.

Međutim, ono što je posebno interesantno, jeste to da se njih dvoje ni u toku današnjeg dana nisu razdvajali, te su opet završili u njenom krevetu, gde su, dok su svi spavali, vodili ozbiljne razgovore. Stefan je bio kod nje neko vreme, a onda se vratio u svoj krevet kako bi odmorio.

Jovana Ljubisavljevic, Stefan Karic
foto: Printscreen/Pink

Da li su se među njima već rodile simpatije ili se tek rađaju procenite sami.

Podsetimo, Jovana Ljubisavljević u "Zadrugu" je ušla kao zauzeta devojka, i često potencira da je verna svom dečku Luku koji je čeka u stvarnom svetu. Međutim, misicina rijaliti biografija nije čista kako bi ona želela. Njeni cimeri, ali i publika povezivali su je sa Vladimirom Tomovićem, Milanom Jankovićem Čorbom, a sada je na red stigao Karić.

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track