MILJANA NE PRESTAJE DA IZAZIVA ZOLU, TRAŽILA DA JE IZMASIRA! Čolić ne želi da se miri sa Kulićkom, ali sada nije mogao da ODOLI
Foto: Pritnscreen

zavodi ga

MILJANA NE PRESTAJE DA IZAZIVA ZOLU, TRAŽILA DA JE IZMASIRA! Čolić ne želi da se miri sa Kulićkom, ali sada nije mogao da ODOLI

Rijaliti -

Miljana Kulić daje sve od sebe da osvoji bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu. Ona je legla na krevet u rehabilitaciji i zamolila Zolu da je izmasira.

Miljana je skinula majicu i legla na krevet da je Zola masira. Čoliću izgleda nije teško palo to da uradi, pa se odmah bacio na posao.

Miljana Kulic
foto: Printscreen

Inače, ona već danima moli Zolu da se pomire, ali on za sada ne želi da joj da drugu šansu. Takođe, Miljana je tokom prethodne noći tražila od njega da imaju intimne odnose, ali on nije želeo.

Miljana Kulić
foto: Printscreen

Kulićeva je juče otovoreno govorila o odnosu sa bivšim.

- Da li veruješ da ne znam gde se više hvatam, ne znam šta ću od života. Ne znam da li postoji neko da me usmeri na pravi put. Kao da sam sve loše zaboravila, ponižavam se. Osuđivala sam Lunu i Nadeždu kada su se ponižvale u nekim postupcima, a sad je došao je red i na mene. Meni je mozak ispran. Neki stručnjak da ispita kada bi me ostavili na neko odelenje. Da mi kažu dijagnozu i da mi kažu šta da pijem, sve bih dala na svetu - rekla je Miljana i dodala:

- Sad on tvrdi pazar, neće da se pomirimo, ne trebam mu više. Uvela sam ga u rijaliti, uvek sam gledala da mu obezbedim bolje uslove njemu nego sebi. Svašta su mi govorili za njega, da kocka, da koristi nedozvoljene supstance. Ja najbolje znam kako mi je kad legnem u krevet - jadala se Miljana.

kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja