RADIŠ JAKO KVARNO I IMAŠ LOŠE NAMERE! Rialda se obrušila na Taru, ona ostala ZATEČENA posle cimerkinih reči! VIDEO
Foto: Printscreen

nisko

RADIŠ JAKO KVARNO I IMAŠ LOŠE NAMERE! Rialda se obrušila na Taru, ona ostala ZATEČENA posle cimerkinih reči! VIDEO

Rijaliti -

Rialdu Karahasanović izbačeni cimer Đorđe Milenković postavio je za ovonedeljnog vođu, a ona je tokom popodneva počela da deli budžete po svom nahođenju.

Ona je tom prilikom prokomentarisala svakog od učesnica, a prva na tapeti bila joj je Tara Simov.

- Tara mali, moje mišljenje znaš i sve radiš jako kvarno i imaš loše namere i ne verujem ti kada trepćeš okicama, i mnogo lažeš i mnogo petljaš! - rekla je Rialda.

- Alen veliki, on je moj najbolji prijatelj u rijalitiju što se tiče muške populacije! Ja se sa njim intenzivno družim, i zna moje mišljenje, a znaš i moje mišljenje o tebi i Maji i šta će biti sa vama vi najbolje znate i znaj da sam ti ja prijatelj i jako te cenim - rekla je Rialda.

Rialda Karahasanović
foto: Pritnscreen

- Alene nemoj da skačeš, ali je Kenan utucao na ovo i nije iskrena! Kenanu je sve to smetalo, video sam mu sada po reakciji. izvini Kenane ali ja moram da kažem moje mišljenje - rekao je Tomović.

- Ja se ne vređam na ove poremećene umove, i bilo koja moja reakcija bi se shvatila opet kao iskrivljena i sve bi otišlo u smislu da je branim - rekao je Alen.

Rialda Karahasanović
foto: Pritnscreen

- Mina, ona je jedina sa kojom se nisam pozdravila ali je to zbog Tomovića, posle dve nedelje smo razgovarale i ona mi se izvinila, i posle od tog momenta smo ostale bliske. ona može biti spletkara, ali mene nikada nije slagala i uvek mi je pomagala - rekla je Rialda.

Rialda Karahasanović
foto: Pritnscreen

- Nova Dragana mali, jer se ne znamo i dala sam veće ljudima od prvog dana i sa tobom nemam nikakav kontakt. imam jako lepo mišljenje o tebi, i mislim da nam treba prefinjenosti u ovoj kući, ali mislim i da si promašila sa Mišelom, jer on predstavlja samo sebe - rekla je Rialda.

- Drugi mali Teodora, jako si normalna i to se i vidi i dajem ti mali jer te ne poznajem, ali ako ti nešto zatreba tu sam - rekla je Rialda.

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja