PRE ULASKA U RIJALITI BILA JE SKROZ DRUGAČIJA! Rialda neprepoznatljiva, evo kako je izgledala kao PLAVUŠA! (FOTO)
Foto: Printscreen

ne liči na sebe

PRE ULASKA U RIJALITI BILA JE SKROZ DRUGAČIJA! Rialda neprepoznatljiva, evo kako je izgledala kao PLAVUŠA! (FOTO)

Rijaliti -

Kada su se 6. septembra 2020. godine uselili u Zadrugu, više od 50 zadrugara nije znalo šta može da ih očekuje. Međutim, neki od njih odmah u startu su pokazali da sa njima nema šale, a jedna od njih je i Rialda Karahasanović.

Rialda Karahasanovic
foto: Printscreen

Ona je imala turbulentan odnos sa Vladimirom Tomovićem, zatim uplovila u romansu sa Kenanom Tahirovićem, sa kojim je i dalje iako su za tri meseca čak dva puta raskidali. Pokazala je da nema dlake na jeziku, ali i da važi za jednu od najzgodnijih zadrugarki u Beloj kući. Međutim, malo je onih koji znaju da je Rialda nekada bila plavuša i da je potpuno drugačije izgledala.

Naime, na njenom Instagram profilu ima fotografije na kojima gotovo da ne liči na sebe, te se može videti kako je izgledala kada je bila plavuša.

Podsetimo,Rialda Karahasanović i Kenan Tahirović pre nekoliko dana stavili su tačku na svoju vezu koju su započeli pred kamerama rijalitija.

Nakon višemesečne ljubavi između ovog para, došlo je do kraha koji je izazvao burne reakcije u Beloj kući ali i napolju među fanovima.

Rialda Karahsanović, Rialda Karahasanovic, Kenan Tahirovic
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track