KRISTIJAN GLEDA U JEDNU TAČKU, A OSTALI NE REAGUJU! Ukućani Bele kuće ne mogu da DOĐU SEBI, nakon žurke nepepoznatljivi! VIDEO
Foto: Pritnscreen

hit

KRISTIJAN GLEDA U JEDNU TAČKU, A OSTALI NE REAGUJU! Ukućani Bele kuće ne mogu da DOĐU SEBI, nakon žurke nepepoznatljivi! VIDEO

Rijaliti -

Veliki šef budio je zadrugare domaćim hitovima, a njima nikad teže nije bilo da otvore oči i započnu dan nakon sinoćnje žurke.

Zadruga
foto: Pritnscreen

Naime, mnogi od njih uopšte nisu reagovali na muziku, već su nastavili da spavaju, kao da se oko njih ne dešava ništa.

Zadruga
foto: Pritnscreen

Takođe, mnogi od njih su gotovo neprepoznatljivi, a ukućanke potpuno drugačije izgledaju bez šminke što se sada i jasno vidi.

Zadruga
foto: Pritnscreen

Kristijan Golubović probudio se među prvima, ali je samo gledao u jednu tačku i nije ništa govorio, dok su njegovi ostali cimeri pokušavali da otvore oči.

Kristijan Golubović
foto: Pritnscreen

Inače, kada je žurka sinoć počela, zadrugari su se opustili i našli način da uživaju, a svako je izabrao svoje društvo.

Iako su danima u razmiricama i ne nalaze rešenje za svoj odnos, Tara Simov i Nenad Aleksić Ša uplovili su ponovo u mirnu luku, kao nekada, kada je ljubav, kako oni kažu prijateljska, cvetala. Simova mu je prišla i izvinila se za svoje igrice, u kojima mu je terala inat, pa ga uporedila sa svojim bivšim dečkom:

- Ja kad teram inat, teram ga više sebi. Mateju sam volela najviše na svetu, pa sam tako - govorila je Tara.

Tara Simov, Nenad Aleksic Sa
foto: Printscreen

- Ja sam ti drug. Mani me toga. Ako smo drugari, moram da plovim normalno kroz rijaliti - poručio je Ša.

Tokom čitave večeri, kao i prethodnih nekoliko dana, Vladimir Tomović trudio se da osvoji Teodoru Bilanović, pa joj je bio maksimalno posvećen i nije se odvajao od nje. Oni su ćaskali i đuskali, a kako bi joj stavio do znanja da sa njom ne igra rijaliti igrice, po kojima je inače poznat, poručio joj je da je spreman i za brak:

Vladimir Tomović
foto: Pritnscreen

- Ja veze to... Ja sam za brak, dete... Koja je poenta ljudskog roda, ako muškarci i žene neće da se razmožnavaju? U mojim godinama nema više vremena za ludiranje - rekao je Tomović Teodori.

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track