VUK MOB SE OGLASIO PA SE OBRUŠIO NA NOVOG UČESNIKA ZBOG TUČE SA TOMOVIĆEM: Smeće, Vladimir je za tebe čovek! (FOTO)
Foto: Printscreen

PLJUŠTE UVREDE

VUK MOB SE OGLASIO PA SE OBRUŠIO NA NOVOG UČESNIKA ZBOG TUČE SA TOMOVIĆEM: Smeće, Vladimir je za tebe čovek! (FOTO)

Rijaliti -

Reper i bivši učesnik "Zadruge" Vuk Mob nije ostao imun na najaktuelnija dešavanja iz rijalitija pa se odmah oglasio na Instagramu:

Vuk Mob
foto: Printskrin/Instagram

- Danijele, "modelu", smeće smrdljivo! Vladimir je za tebe čovek kakav ti nećeš biti za života, s*so jedna raspala! P*čko jedna, fanu rijalitija, g*vno raspalo - napisao je reper i nastavio:

- Čak i Kristijan Golubović koji je jedno vreme bio u konfliktu sa mnom i Tomovićem je jedino u žaru svađe izgovarao svašta, ali je postojalo poštovanje sa svake strane kada nije bilo konflikta ili tenzije, dok se nismo zgotivili. Večeras je Kristijan ispao pravi drug što je zaustavio Tomovića da ne ispadne zbog ovog smrada! A ovo smeće malo ljigavo našlo da jede g*vna, p*čka mala balava - napisao je reper.

Vuk Mob
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, Danijel Višić, model iz Beograda, večeras je u studiju izneo tvrdnje o Tomovićevoj se*sualnosti koje se Vladimiru nisu dopale pa ga je napao čim je stigao u rijaliti.

- Neću imati dobar odnos sa Tomovićem, iritira me. Glumi da je alfa mužjak, svi znaju da je Tomović gej, cela Crna Gora to zna - rekao je Danijel i pokrenuo haos.

Vladimir Tomović, Danijel Vesić
foto: Printscreen

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track