ĐORĐE KROZ SUZE NAJAVIO TUŽBU ZA TARU SIMOV KOJA GA JE TUKLA: Rijaliti učesnik tek je sve shvatio kad je IZAŠAO NAPOLJE! (VIDEO)
Foto: Printscreen

NIJE MU LAKO

ĐORĐE KROZ SUZE NAJAVIO TUŽBU ZA TARU SIMOV KOJA GA JE TUKLA: Rijaliti učesnik tek je sve shvatio kad je IZAŠAO NAPOLJE! (VIDEO)

Rijaliti -

Bivši rijaliti učesnik Đorđe Milutinović, nakon izlaska ispričao je svoju stranu priče o temama koje tresu velelepno imanje.

Milutinović se takođe osvrnuo i na žestok sukob njega i Tare Simov koji je eskalirao u fizički kontakt. Milutinović se na pitanje kako je nakon izlaska podneo pritisak javnosti rasplakao i otkrio da je dobio jako veliku podršku i da mu je krivo što nije ranije reagovao na brutalno udaranje Tare Simov.

Đorđe Milutinović
foto: Pritnscreen

"Prilazili su mi ljudi, ali čisto iz neke kurtoazije, Anđelo i Sanja u tom trenutku prvi. Meni je bitno da mi je obraz čist u tom trenutku. Kada sam video da se pišu peticije i plaču što sam izašao. Posle svega ja kad izađem dobijem osećaj krivice. Ona je posle tog sukoba svakodnevno provocirala. Non-stop se meni podsmevala što sam rekao da ću je tužiti. I zadrugari su mi prilazili i pričali nisi džentlmen tužićeš devojku", rekao je Đorđe.

"Tužiću Taru Simov! Neću joj oprostiti batine, moraće da odgovara. Da mi se barem izvinila, možda bih joj i oprostio ali pošto nije neka plati", rekao je Đorđe i dodao da ga porodica podržava u njegovoj odluci. Osim toga, Milutinović se osvrnuo i na Tarin odnos sa Ša, te je istakao da ne veruje da ih vezuju samo prijateljske emocije.

Nenad Aleksic Sa, Tara Simov
foto: Printscreen/Pink

"Siguran sam da postoji nešto više od druženja između, a to su mnogi u kući primetili", rekao je Đorđe.

Takođe, kako kaže, mnogi su njegovu bliskost sa Majom Marković dovodili u pitanje i pripisivali im emocije za koje tvrdi da ne postoje.

"Srećan sam što sam se odvojio od nje jer mi ta priča nije bila potrebna, ona je u vezi sa Alenom i nema mesta daljim spekulacijama", tvrdi Đorđe.

Đorđe Milutinović
foto: Printscreen

Osvrnuo se i na odnos Stefana Karića i misice Jovane Ljubisaljević.

"Stefan je od starta bacio pik na Jovanu i to se videlo odmah. Ne krije da gaji emocije prema njoj, čak sam i sam osetio animozitet sa njegove strane zbog toga što je mislio da ona sa mnom ima nešto. Sa druge strane, ni ona nije ravnodušna prema njemu, tako da me nije iznenadio njen raskid sa Lukom. Definitivno je Karić uspeo ono što Tomović nije i ubeđen sam da će njih dvoje otpočeti vezu", rekao je iskreno Đorđe Milutinović.

Kurir.rs/K.Đ/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track