NISMO TO OČEKIVALI OD NJE, IMALA JE DOGOVOR SA LUKOM! Misicina drugarica iznenađena njenim RASKIDOM i odnosom sa Karićem!
Foto: Printscreen/Zadruga

oglasila se

NISMO TO OČEKIVALI OD NJE, IMALA JE DOGOVOR SA LUKOM! Misicina drugarica iznenađena njenim RASKIDOM i odnosom sa Karićem!

Rijaliti -

Podrška nominovanih zadrugara komentarisala je aktuelnosti u Beloj kući, a drugarica Jovane Ljubisavljević, Zorana, odmah je govorila na temu raskida, koji je izazvao buru reakcija:

- Nismo to očekivali, jer je imala dogovor sa Lukom, koji je do tada poštovala. Svakako je podržavamo, rešila je ono što je najbolje za nju. Nije ona meni Stefana ni pominjala, vidim da je sada fin prema njoj. Pre raskida je bila u lošem stanju, veliki je pritisak u pitanju, Sada može da bude ona, vidim da je srećnija i da pokazuje i neku drugu stranu - rekla je ona.

Jovana Ljubisavljevic, Stefan Karic
foto: Printscreen

Podsetimo, Jovana Ljubisavljević po ulasku Stefana Karića u rijaliti zbližila se sa njim, a posle svega nekoliko dana donela je odluku da raskine vezu sa svojim dečkom Lukom. Ona je istakla da Stefan nije doprineo njihovom raskidu, već da je samo ubrzao taj proces. Ipak, Stefan i Jovana se sada gotovo ne razdvajaju. A Karićev otac, Osman ne prestaje da priča koliko bi voleo da mu upravo Jovana bude snajka.

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track