JOVANA SHVATILA DA JE OSTAVLJENA JOŠ PRE 2 MESECA?! Misica dobila jaknu na kojoj je urezana PORUKA: Skamenila se kad je UGLEDALA!
Foto: Printscreen/Zadruga

BAČENA U REBUS

JOVANA SHVATILA DA JE OSTAVLJENA JOŠ PRE 2 MESECA?! Misica dobila jaknu na kojoj je urezana PORUKA: Skamenila se kad je UGLEDALA!

Rijaliti -

Jovana Ljubisavljević je ove večeri posebno srećna jer je ispred kapije imanja čekalo iznenađenje u vidu ličnih stvari, koje je dobila od svojih najbližih.

Jovana je sa posebnom emocijom otpakivala vreću i svaku stvar pažljivo gledala sa osmehom na licu, i sve vreme se tresla od uzbuđenja. Može se reći da joj je baš ovo iznenađenje trebalo, a šta se tu još našlo osim odeće i kozmetike, ostaje da pogledamo.

Mina Vrbaški i Sanja Stanković došle su kako bi pogledale šta je to dobila. U jednom trenutku se zadrugarka požalila Sanji i Mini da joj se plače, ali da nema snage za to.

- Plače mi se, ne mogu da krenem da plačem. Srećna sam, tužna sam. Ja sam plakala prvi put malo, a sada sam oguglala, nisam očekivala. Suva su mi usta - rekla je Jovana.

Ono što je Jovani privuklo posebno pažnju jeste teksas jakna, na kojoj je stajala čudna poruka, koja je usledila samo nekoliko dana nakon što završila trogodišnju vezu sa Lukom i posle sedam dana uplovila u novu romansu sa Stefanom Karićem.

- Nisam tvoj, bebo - pisalo je na jaknici.

Ovo je prečudno, 'ajde definiši! Ovo je bilo u džaku u kojoj je stajala haljina, za koju sam se dogovorila mamu da mi pošalje za Novu godinu, što je bilo pre dva meseca - rekla je misica, te je posumnjala da je to poruka, koja je stigla još pre nove godine.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track