MESNUR SE POPEO NA OSMANA! Bivši rijalti učesnik novom fotkom iz kuće KARIĆA ZAPALIO društvene mreže! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

šou

MESNUR SE POPEO NA OSMANA! Bivši rijalti učesnik novom fotkom iz kuće KARIĆA ZAPALIO društvene mreže! (FOTO)

Rijaliti -

Mensur Ajdarpašić pre nekoliko dana stigao je u Beograd i već tada se pohvalio da je posetio kuću i oca Stefana Karića, Osmana. Tada su njih dvojica putem Instagrama podržali Stefanovo učešće u "Zadruzi" nazdravljajući.

Mensur Ajdarpasic, Osman Karic
foto: Printskrin/Instagram

Pre nekoliko sati na Osmanovom Instagram nalogu osvanula je fotka koja je privukla dosta pažnj. Naime, Mensur i Osman poziraju u specifičnoj pozi - Mensur se popeo na Osmana.

Osman Karic, Mensur Ajdarpasic
foto: Printscreen/Instagram

Mensur, sudeći po aktivnostima na društvenim mrežama, dosta vremena provodi u društvu sa Osmanom, a nedavno je Stefanovo učešće u "Zadruzi" prokomentarisao ovako:

- Kad je Stefan u pitanju, ja sam pristrasan i šta god radio, ja ću ostati uzdržan. Naše drugarstvo, što se mene tiče, je iskreno, nisam ja njemu ništa zamerio. To kako će njihov odnos (Vladin i Stefanov) teći, to je na njima. Tu je bilo iskrenog prijateljstva, kada sam ja ušao, oni su svi bili složni, a na kraju su se ispratili svi kako dolikuje. Ja ne analiziram, nemam taj objektivni sud o njima jer znam kako je biti unutra i poznate su mi sve situacije i dešavanja, osećanja. Nije lako za podneti fizički i psihički - rekao je Mensur za Premijera - Vikend specijal.

Mensur Ajdarpasic
foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track