MARIJA HITNO PRIMLJENA U BOLNICU! Kulićka doživela stres zbog Miljaninog ponašanja u rijalitiju, otkrila u kakvom je STANJU!
Foto: Printscreen

BESNA KAO RIS

MARIJA HITNO PRIMLJENA U BOLNICU! Kulićka doživela stres zbog Miljaninog ponašanja u rijalitiju, otkrila u kakvom je STANJU!

Rijaliti -

Nakon što se za medije oglasila porodica rijaliti učesnika Danijela Višića, koji je nedavno ušao u vezu sa Miljanom Kulić, oglasila se i Miljanina majka Marija Kulić.

Marija Kulić
foto: Pritnscreen

- Apsolutno me ne interesuje ništa što se toga tiče. Ostajem bez ikakvog komentara što se tiče nje, eto tako - rekla je Marija, vidno revoltirana, a kada je saznala da su se oglasili i Danijelovi najbliži, te istakli da se njima ne sviđa ova veza, ona je kratko dodala:

- Ne interesuju me ni Danijel ni Miljana ni njegovi roditelji ni niko iz rijalitija. Eto tako, hvala i prijatno - završila je ona.

Danas je hitno primljena u bolnicu, gde joj se stanje pogoršalo usled stresa koji je doživela.

- Primila sam sedam infuzija, moram ponovo na kontrolu. Doživljavam ogroman stres zbog Miljane i njenog ponašanja u rijalitiju – kaže Marija kroz suze za dodaje:

- Nemam nikakve druge probleme, sem nje. Dobila sam vitaminsku terapiju posle infuzije, moram strogo da mirujem. Ne smem da se stresiram – poručuje Kulićka za „Blic“.

Podsetimo, Danijelova majka nije podržala nov sinovljev izbor.

- Pre svega moram da vam kažem da ja njegovu vezu uopšte ne podržavam, to je takva sramota. Ja mog sina ne prepoznajem uopšte. Ne odgovara mi ta veza nikako. Čuli smo da je on rekao da mi podržavamo Miljanu u rijalitiju, to je njemu izletelo! Njemu ne priliči da bude sa njom, on je momak koji je imao lepe devojke, visoke, normalne. On ne voli cigare, a sada je ušao u vezi sa osobom koja ne gasi cigaru - rekla nam je Danijelova majka.

Miljana Kulic, Danijel Visic
foto: Printscreen/PINK

Kurir.rs/S.M./Pink/Blic

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track