PREBLEDELI ZBOG VRUĆIH PITANJA O PRELJUBI I PREVARI: Ša sve poricao, pa demantovao sam sebe ljubomornom scenom!
Foto: Pritnscreen

haOS

PREBLEDELI ZBOG VRUĆIH PITANJA O PRELJUBI I PREVARI: Ša sve poricao, pa demantovao sam sebe ljubomornom scenom!

Rijaliti -

Tara Simov je otkrila da je u sukobu sa nekoliko zadrugara zbog Nenada Aleksića Ša, dok je reper sve vreme negirao da je zaljubljen u Simovu.

Nastao je i haos kada je Miljana Kulić Taru nazvala ljubavnicom, što je izazvalo sukob između njih dve, jer je Simova bila jako uvređena optužbom, a kasnije i time što Ša nije stao u njenu odbranu. Njemu je odmah to i zamerila.

"Opet mi ke*aš da ja nešto nisam uradio?, pitao je Ša.

Tara Simov
foto: Pritnscreen

"Ti dozvoljavaš da meni Miljana govori da sam ljubavnica, ja ustajem 5 meseci za tebe. Velika si mangupčina, ali u ku*cu!", prebacivala mu je Tara.

Pitanja su bila sve direktnija, a Ša i Tara sve nervozniji, pri čemu se reper i dalje držao svog stava, da svoju drugaricu ne gleda drugačijim očima.

"Što nemaš petlju da priznaš da ti se sviđa Tara?", glasilo je pitanje.

"Ne sviđa mi se na taj način, družim se sa njom, prija mi na taj način. Da mi se sviđa na taj način, ja bih rekao. Draga mi je. Neću da teram nju od sebe, granicu nisam prešao", pravdao se Ša.

S druge strane, Tara nije iznosila mnogo detalja tokom emisije, počela je da svoje reči opovrgava, što je gledaoce zbunilo.

"Tara, kako misliš da si sada sve slagala, koga ti više zezaš?", glasilo je pitanje.

"Sve stvari koje sam ja rekla su uticale na to da se naš odnos poremeti. Tu postoje stvari koje nas remete sa pričom da se opustimo, da se zagrlim. Poslednjih 15 dana je to bilo super i onda sam ja us*ala sve time što sam rekla. Sve dok se ne pokaže klip da sam rekla istinu, ja sam slagala", rekla je Tara.

"Jedini način da naš odnos funkcioniše je da sve demantujem", dodala je Simova.

Oni nisu prestajali da šapuću tokom pitanja gledalaca, povremeno se svađali, grlili, a onda je usledila i ljubomorna scena. Naime, oženjeni reper je bio ljubomoran na Tarin odnos sa bivšim i sadašnjim zadrugarima.

"Ja ispadam loš sad na kraju. Sve se slomi na meni", govorio je Ša. Zbog ova dva pitanja sad? Pa, kako si ti loš, ako sam ja ustala i rekla sve? - ubeđivala ga je Tara.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track