TARI OKRENULI LEĐA ZBOG AFERE SA ŠA: Nikada sebi ne bih dozvolila da imam nešto sa oženjenim, ali ne mogu da pobegnem od osećanja!
Foto: Printscreen/PINK

u haosu je

TARI OKRENULI LEĐA ZBOG AFERE SA ŠA: Nikada sebi ne bih dozvolila da imam nešto sa oženjenim, ali ne mogu da pobegnem od osećanja!

Rijaliti -

Tara Simov odmarala je u pušaonici i ćaskala sa cimerima, pa im se požalila zbog podrške, koja joj je okrenula leđa.

- Ljudi su mi rekli da će biti uz mene, a onda me se odreknu zbog mog ponašanja. Ja nikada sebi ne bih dozvolila da imam bilo šta sa oženjenim čovekom, ali ne mogu da pobegnem od osećanja - rekla je Tara.

Tara Simov je otkrila da je u sukobu sa nekoliko zadrugara zbog Nenada Aleksića Ša, dok je reper sve vreme negirao da je zaljubljen u Simovu.

Nastao je i haos kada je Miljana Kulić Taru nazvala ljubavnicom, što je izazvalo sukob između njih dve, jer je Simova bila jako uvređena optužbom, a kasnije i time što Ša nije stao u njenu odbranu. Njemu je odmah to i zamerila.

"Opet mi ke*aš da ja nešto nisam uradio?, pitao je Ša.

"Ti dozvoljavaš da meni Miljana govori da sam ljubavnica, ja ustajem 5 meseci za tebe. Velika si mangupčina, ali u ku*cu!", prebacivala mu je Tara.

Pitanja su bila sve direktnija, a Ša i Tara sve nervozniji, pri čemu se reper i dalje držao svog stava, da svoju drugaricu ne gleda drugačijim očima.

"Što nemaš petlju da priznaš da ti se sviđa Tara?", glasilo je pitanje.

"Ne sviđa mi se na taj način, družim se sa njom, prija mi na taj način. Da mi se sviđa na taj način, ja bih rekao. Draga mi je. Neću da teram nju od sebe, granicu nisam prešao", pravdao se Ša.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track