ŠOPIĆKA JE KRALJICA ZA OVU FOLIRANTKINJU! Bivša zadrugarka osula paljbu po MISICI zbog KARIĆA i ANE KORAĆ, uporedila je sa Ivanom!
Foto: Printskrin

iskreno

ŠOPIĆKA JE KRALJICA ZA OVU FOLIRANTKINJU! Bivša zadrugarka osula paljbu po MISICI zbog KARIĆA i ANE KORAĆ, uporedila je sa Ivanom!

Rijaliti -

Bivša učesnica "Zadruge", Mima Živković, nije ostala imuna na dešavanja iz aktuelne sezone, a pažnju su joj posebno privukli odnosi Stefana Karića i Jovane Ljubisavljević. Mima Živković oglasila se na svom Instagram nalogu i otkrila kakav je Stefan bio tokom "Zadruge 3", a nije odelela da pomene njegovu vezu sa Ivanom Šopić i Anom Korać.

Miroslava Mima Živković
foto: Printscreen/Instagram

- Kao što znate, retko se oglašavam što se Zadruge tiče, a sada ću se oglasiti. Ivana Šopić i Stefan Karić su imali najjače emocije u Zadruzi 3. Pevala sam im stalno... Jednom sam sedela ispred bazena i gledala kako se kupaju i smeju kao mala deca. Bio je srećan. Ivana se borila kao lav za njih. Bila je bivša devojka Jelena u Zadruzi. Nikad nije pravila frku, iako je dugačkog jezika, ispala je mudonja. Ovo?? Jovana, igračka i Ana Korać? Situacija? Posle 3 dana veze? Užas! - napisala je Mima i nastavila:

Jovana Ljubisavljevic, Stefan Karic
foto: Printscreen/Instagram

Zato kažem, nisu dame one koje glume moral i skrate jezik kad su psovke u pitanju. Dame su žene koje imaju karakter i m*da. Ivana Šopić je kraljica za ovu folirantkinju. Ivana se bar nije folirala nikad. Svašta kaže, ali ume da se izvini. Svesna je mana svojih i menja ih rado. Ovo ovamo nije ni svesno svoje nesvesti i gluposti. Nije ni za primer Ani i Ivani. Pakao tek sledi. Inače, sa Ivanom se ne družim, ali sam morala da se izjasnim i da kažem, nažalost pojedincima, da je sa njom bio srećan. I svako ko neće da bude sa Ivanom zbog njene prošlosti, neka se zapita taj neko da li je njegovo dvorište čisto i baš sve moralno... hm... poz... - napisala je Mima.

Mima Zivkovic
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track