OVO ĆE BITI HAOS, ON NEĆE IZDRŽATI! Maja i Đedović progovorili o odnosu Tare i Ša, smatraju da je za repera KASNO da se izvuče!
Foto: Pritnscreen

HIT

OVO ĆE BITI HAOS, ON NEĆE IZDRŽATI! Maja i Đedović progovorili o odnosu Tare i Ša, smatraju da je za repera KASNO da se izvuče!

Rijaliti -

U razgovoru sa Markom Đedovićem ispred paba, Maja Marinković se danas dotakla i teme Nenada Aleksića Ša i Tare Simov.

- Ovo će biti haos. On sada beži, neće izdržati - rekla je Maja.

- Od takvih stvari ne možeš da bežiš. U kupatilu kad je bio haos, rekli su da se vidi da svi sve znaju - govorio je Đedović.

Maja Marinković
foto: Printscreen/Zadruga

- Ne može, zagrizao je - dodala je Marinkovićeva.

- Sada je kasno, ja sam mu sve vreme govorio: "Ne, ne". Zamisli da krenem kao Janjušu, on bi odavno otišao - nastavio je Marko.

- Pa i Janjuš je par puta grebao na kapiju - istakla je Maja.

Inače, kako se njegova supruga Ivana poverila svojim prijateljima, nevernom suprugu bi možda i oprostila se*s sa Tarom, ali nikako ne može to što se zaljubio i emotivno upleo u odnos sa duplo mlađom devojkom.

- Ivana se u poslednjih nekoliko meseci razbolela od tuge i silnih neprijatnosti koje joj je Ša priređivao, ali se dostojanstveno držala i bila je spremna da se bori za svog čoveka i brak. Sve bi to i ostalo tako da pre nekoliko dana nije shvatila da je Ša zaljubljen u Taru i da se tu odavno ne radi o seksualnoj već ljubavnoj privlačnosti. Slomilo ju je to što je čovek kog najviše voli drugoj obećao decu, ceo svet i ljubavno gnezdo u kom će se skućiti. Skinula je njegovo prezime sa društvenih mreža i prijateljima se poverila da je zauvek kraj - priča izvor za Alo.

Ivana Aleksić, Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track