GLEDAM TE KAO MAJKU! Janjuš pokazao divljenje prema Kijinoj mami: Ja sam sa tvojom ćerkom bio NAJBOLJI do trenutka kada sam izašao
Foto: Printscreen/Zadruga

otvorio dušu

GLEDAM TE KAO MAJKU! Janjuš pokazao divljenje prema Kijinoj mami: Ja sam sa tvojom ćerkom bio NAJBOLJI do trenutka kada sam izašao

Rijaliti -

U toku je raspodela budžeta, a sledeći budžet je dodelio Stefanu Kariću, a onda Nadici Zeljkovic kojoj je rekao da je gleda kao majku.

- Veliki budžet ide Stefanu Kariću. Nisam prema tebi nikad bio loš. Gotivim te i jako si mi drag. Imamo dosta sličnosti, i mislim da treba da se družimo. Uvek ćeš imati od mene sve što treba! - rekao je Janjuš.

Janjuš
foto: Printscreen/Zadruga

- Pošto je podela bila pri kraju, Janjuš je najavio kako će se dalje ophoditi prema zadrugarima, i najavio kako će omiljena osoba koja bude izabrana imati "all inclusive".

- Nadice, prošle nedelje sam ti rekao da bi dobila veliki budžet. Uvek ćeš imati, jer te gledam kao osobu koja je zanimljiva, i gledam te kao majku, od dvadeset tri godine. Nemam osećaj da imaš toliko godina. Ja sam sa tvojom ćerkom bio najbolji do trenutka kada sam izašao. Ponašaš se kao da si mlada, imam dobro mišljenje o tebi, znaš da preteraš, ali ne obraćam pažnju. Imam poštovanja prema tebi. Ali daću ti srednji budžet, jer znam da si sa Markom - pričao je Janjuš.

Janjuš
foto: Printscreen/Zadruga

- Ja moram da dam svoj budžet, jer mi fali jedan budžet. Nisam spojio dva, on mi je davao budžete - rekao je Janjuš.

- Mali budžet dajem Nataši. Najdraža osoba od svih ovde, i ušla je u jedan veliki krug kandidata za omiljenu ličnost. Ja nju obožavam, ona je bila moj partner u Izazoviziji - rekao je Janjuš.

- Ne izlazim večeras iz svog kreveta, ne zanima me. Šta da radim sa hiljadu dinara? Popio si mi kafu za petnaest hiljada - rekla je ljutito Nataša.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:15

NOVOSAĐANI PRAVE EMOTIVNI OPROŠTAJ: Na Trgu Racije brujaće hitovi pokojnog Balaševića, sprema se događaj za pamćenje (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track