POBEGLI SA ŽURKE I ZAVRŠILI U SOBI: Ša više nije izdežao, dohvatio Taru i bacio na krevet: MANI ME TIH FORA, IMAŠ 40 GODINA
Foto: Pritnscreen

nema više tajni

POBEGLI SA ŽURKE I ZAVRŠILI U SOBI: Ša više nije izdežao, dohvatio Taru i bacio na krevet: MANI ME TIH FORA, IMAŠ 40 GODINA

Rijaliti -

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša su par koji od početka intrigiraju kako domaću javnost, tako i ukućane koji provode dane sa njima u popularnoj rijalitiju.

Mnogo se spekulisalo i njihovom odnosu i o tome koliko su emocije koje ima Tara prema reperu iskrene i da li isto i Aleksić oseća prema njoj. Ona je u više navrata njemu priznala sve i rekla kako stoje stvari ali je on izbegavao da joj odgovori na to jer je oženjen, barem po onome što smo mi mogli da vidimo.

Međutim po Beloj kući se odavno priča da je njoj reper priznao takođe da je navodno zaljubljen ali da ne želi da se to javno otkriva jer je još uvek u braku i ispašće skandal ako se sve sazna.

Njih dvoje su sino' zajedno napustili žurku, pa su se uputili u spavaću sobu jer im se nije svidela muzika.

- Ja tebi sve pričam - rekla je Tara. - Ne, ti misliš da meni pričaš ali ne pričaš -rekao je Ša. - Molim te mani me tih fora matoraca, imaš 40. godina - dodala je Tara. - A šta biste vi klinci, šta da radimo - rekao je Ša.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track