CRKNI, PLAČI, NE ZANIMA ME! Bora Santana podivljao na Milicu, doveo je do nervnog RASTROJSTVA: Mića odmah INTERVENISAO! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Zadruga

lom na imanju

CRKNI, PLAČI, NE ZANIMA ME! Bora Santana podivljao na Milicu, doveo je do nervnog RASTROJSTVA: Mića odmah INTERVENISAO! (VIDEO)

Rijaliti -

Milica Kemez i Bora Santana su se opet žestoko posvađali, a ona je, kao i uvek, ostala u suzama, dok su je napustili i prijatelji koji su prisustvovali sceni.

- Pa, ti si me birao za zadatak, kakva sad provokacija? - vikala je Milica kroz plač.

- Baš me briga, crkni, plači, ne zanima me. Uzmi kamen i... - besneo je Bora.

- Milica, imaš li svoj stav i mozak? Ti nisi dobro! Kaži da nećeš i kraj! Mani se više čoveka, problem je u tebi! - govorio joj je Mića.

Inače, Bora Santana joj je prvo uputio izvinjenje Miličinoj porodici.

- Ja se po ko zna koji put izvinjavam i Milici, i njenoj babi, i sestri i porodici - rekao je Bora.

- Meni više ne znači ni izvini, ni ništa. Posle svakog izvini, sve manje bude vremenski raspon između vređanja. Sinoć mi se izvinjavao, danas me opet šokira nekim rečenicama - govorila je Milica.

- Posle toga su se posvali oko izbora pesme za igrački zadatak

- Ovo je sve na njoj, ja ne igram. I plus i minus - rekao je Bora.

- Ja sam htela da igramo nešto zajedno, a da ne bude neka balada, zato sam odabrala "Devojku od čokolade", on je tamnog tena, ja sam devojka od čokolade. Sledeći put ćemo "Diskretno" - odgovorila je Kemezova.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:05

MINA VRBAŠKI UHVAĆENA U DRUŠTVU BIVŠEG ZADRUGARA: Izašla iz Zadruge zbog smrtnog slučaja u porodici, a sada pokazala kako UŽIVA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track