Najnovije vesti

ŠA BRIZNUO U PLAČ, KUKA ZA SUPRUGOM! Reperu nije jasno zašto se IVANA ne oglašava: Pustila me niz vodu, njoj je lakše! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen/Instagram

POTRESNO

ŠA BRIZNUO U PLAČ, KUKA ZA SUPRUGOM! Reperu nije jasno zašto se IVANA ne oglašava: Pustila me niz vodu, njoj je lakše! (VIDEO)

Rijaliti

Nenad Aleksić Ša napustio je sastanak jer mu se slošilo od komentara, pa je zakukao za suprugom Ivanom Aleksić. Sandra Rešić pokušala je da ga umiri.

Sandra Resic, Nenad Aleksic Sa
foto: Printscreen/Pink

- Ša, moraš polako da se navikavaš na ružne komentare. Zato sam te pecnula i sinoć, i danas. Prema meni nisi nelojalan, ali znaš da ćeš biti prvi na društvenim mrežama - govorila je Sandra.

- Ja nikog nisam ostavio, mogu i ja nekad da pogrešim. Da me neko tako pusti niz vodu. Ivana me ne štedi - pričao je Ša.

- Ivana ne može da te štedi. Ona te štedi time što se ne oglašava. Ša, ti kao ti, moraš da nađeš snage, za ovakve stvari ćeš realno biti sam, koliko god neko bude bio uz tebe. Moraš da znaš da si ti bio malo zaštićeš i od mene i Đedovića, moraš da se navikneš na ove trenutke. Ako ti ja postavim banalno pitanje, a ti napraviš onakav haos sinoć... Svestan si da će neko da postavi pakleno pitanje - istakla je pevačica.

- Zašto se Ivana ne oglasi i ne kaže da li je ovo istina? Njoj je lakše, ona ima podršku roditelja i prijatelja - pričao je Ša.

Sandra Resic, Nenad Aleksic Sa
foto: Printscreen/Pink

- Ti ne znaš kakva je njena borba, zamisli sa čim se ona bori napolju. Možda je ona da bi spasila sebe, jer ne znamo kakav je pritisak napolju, tako uradilo. A možda i hoće da ti bude gore i ima apsolutno pravo na to - dodala je Sandra.

- Ima, ali ja je ne poznajem takvu. Što nije sačakala da izađem, pa da pričamo? Takav je dogovor bio. Neka se oglasi da znam, ne mogu ovako. Ja nisam uradio ništa konkretno, izgubio sam ženu. Ne znam ko sam više, da li sam kriv, zašto sam kriv, ne razume. Daj mi nešto da znam, osnovu - dodao je reper.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...