DRAGANINI PRIJATELJI OŠTRO OSUDILI AFERU TARE I OŽENJENOG ŠA! Pružili podršku njegovoj supruzi Ivani: Zamenio je ŽENU sa OVOM!
Foto: Printscreen

HAOS

DRAGANINI PRIJATELJI OŠTRO OSUDILI AFERU TARE I OŽENJENOG ŠA! Pružili podršku njegovoj supruzi Ivani: Zamenio je ŽENU sa OVOM!

Rijaliti -

Dragana Burmazović i Lazar Čolić Zola nominovani su zadrugari, a večeras u studiju je samo Draganina podrška - prijatelji, Ana Popović i Nikola Živković. Oni su oštro osudili aferu Tare i Ša.

- U jednu ruku mi je žao što je Dragana nominovana, a u drugu ruku mi je i drago - rekao je njen prijatelj Nikola.

- Ona je drugačija od drugih, ne voli da bude nametljiva, možda je to razlog što je nominovana. Nadam se da neće ispasti - rekla je prijateljica Ana.

Odmah na početku, prikazan je ljubavni klip Nenada Aleksiša Ša i Tare Simov:

- Meni nije jasno da lik ženu zameni ovom nus pojavom. Samo želim da toj supruzi pošaljem podršku. Ne mogu ni da gledam - rekao je njen prijatelj.

- Ja mislim da se nije zaljubio, to je muškarac - prokomentarisala je prijateljica Ana.

Podsetimo, Nenad Aleksić Ša mesecima je u specifičnom odnosu sa Tarom Simov, za koji mnogi tvrde da prevazilazi granice prijateljskog. Tara je nedavno priznala da je zaljubljena u Ša, a mediji su pisali da Ivana želi da se razvede od repera zbog njegovog ponašanja.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:56

O MUŽU VERICE RAKOČEVIĆ OVO NIKO NIJE ZNAO! Prijatelj bračnog para OTKRIO kakav je zaista Veljko Kuzmančević (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track