NIJE HTELA DA MU PREĆUTI! Maja Marinković besna na Čorbu jer nije dobila poklon za 8. mart: Reper POTPUNO RAVNODUŠAN! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Zadruga

hit

NIJE HTELA DA MU PREĆUTI! Maja Marinković besna na Čorbu jer nije dobila poklon za 8. mart: Reper POTPUNO RAVNODUŠAN! (VIDEO)

Rijaliti -

Maja Marinković i Milan Janković Čorba su se posvađali u pabu. Maja je zamerila Čorbi što je nije zvao da sedi sa njim za vreme doručka, a pored toga joj nije dao poklon za 8. mart.

- Dođi na dok na doručak i da ti dam poklon - rekao je Čorba.

- Ma beži bre, mene da zove Bora da dođem, kako te nije sramota. Ponašaš se kao kreten - rekla je Maja.

Maja Marinković
foto: Printscreen/Zadruga

- Ma ja sam te zvao, ti nisi htela da sedneš tu - pričao je Čorba.

- Ma puši ku*ac, mene ne zanimaš. Rekao si Kristijanu da napravi poklon pi*ko jedna - rekla je Maja.

- Nećeš poklon, ok ne moraš - rekao je Čorba i odneo poklon u kantu.

U pabu su sinoć Maja Marinković i Milan Janković Čorba, koji su se ponovo posvađali. Razlog njihove svađe su Marko Janjušević i Teodora Bilanović.

- Ja sam tebi dao šansu preko mene da preboliš, ja ne volim takve devojke, ne trebaju mi svi vaši silikoni i garderoba! - rekao je Čorba.

- Ali ja ću da te nađem! I šta ćeš onda da radiš? - odgovorila je Maja.

- Daću ti vodu i parče hleba i krevet da spavaš! Sve sam ti dao, i radio sam za tebe. Ali, ja više ne gajim emocije - dodao je Čorba.

- Ja sam zaljubljena u tebe, ali ti želiš da se opravdaš! Ja neke stvario nisam radila zbog tebe, nego da njega isprovociram. A ti si Teodoru zvao da šetate i prilazio si joj, i pričao si kako ja ne trebam da se loše osećam zbog nje - rekla je Maja.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:04

MARINA VISKOVIĆ OBJAVILA VIDEO BEZ ŠMINKE I FILTERA! Pokazala kako zaista izgleda, pa saopštila svima ODLUKU koju je donela!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja