OGLASILA SE MAJKA FRANA PUJASA NAKON ŠTO GA JE PAULA NAŠAMARALA: Mora da shvati ko mu je PRIJATELJ tamo!
Foto: Printscreen YT

Brine za psihičko zdravlje sina

OGLASILA SE MAJKA FRANA PUJASA NAKON ŠTO GA JE PAULA NAŠAMARALA: Mora da shvati ko mu je PRIJATELJ tamo!

Rijaliti -

U Zadruzi je došlo do novog haosa, kada su se stari-novi partneri Paula Hublin i Fran Pujas posvađali, a nakon njegovog povratka iz kupovine. Razlog prepirke bile su namirnice, koje joj je Fran, na grublji način vratio, pa je ona mislila da ju je gađao sa njima. Naime, Paula mu je poručila da više neće deliti budžet sa njim, na šta je on imao burnu reakciju, a zatim ga je i više puta ošamarila, tako da je na kraju, moralo da reaguje i obezbeđenje.

Paula Hublin, Fran Pujas
foto: Pink

Kurir je kontaktirao sa gospođom Draganom Pujas, Franovom majkom. Ona je istakla da ovaj sukob nije imala priliku da pogleda, ali i da je mnogo zabrinuta za sinovljevo psihičko zdravlje.

- Ja sam mnogo zabrinuta za Franovo zdravlje. Mislim da je za njega najbolje da što pre ode odatle i da potraži pomoć doktora. Jako mi je loše kad vidim kako se muči tamo, ja to više ni ne pratim. Ima puno podrške, ljudi pišu a čujem i ja sama, ali mora i sam da shvati ko mu je prijatelj tamo i ko mu želi dobro - rekla je Dragana Pujas, Franova majka.

Kurir.rs/A.P.

BONUS VIDEO:

00:06

KIJA NE MENJA KUPAĆI! Kockareva otputovala u Dubai, pohvalila se snimcima, a pozira u kostimu koji je nosila letos! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track