TOMOVIĆ DOVEO ŠA DO LUDILA! Đetić UNIŠTIO TARU i repera, pa ih podsetio da je on PRVI petljao sa SIMOVOM: On je spreman da laže!
Foto: Printscreen/Pink

HAOS

TOMOVIĆ DOVEO ŠA DO LUDILA! Đetić UNIŠTIO TARU i repera, pa ih podsetio da je on PRVI petljao sa SIMOVOM: On je spreman da laže!

Rijaliti -

Vladimir Tomović ustao je kako bi ponovo pecnuo Nenada Aleksića Ša koji je Tari Simov zabranio da ima komunikaciju sa njim, a ponovo je to uradila.

Nenad Aleksic Sa, Vladimir Tomovic
foto: Printscreen/Pink

- Čovek koji je prekjuče, da kažem krunisao svoje ponašanje time što je vređao svoju ženu mesecima, doživljavamo da postoji neka avetinja napolju, da pita neko nekoga, ko je i dalje u braku, koliko ja znam, prvo treba da se razvede, pa da se ponovo oženi. Je l' tako Tara? - upitao je Tomović.

- Da! - potvrdila je Tara.

- Eto, opet sam te upecao, on je spreman da te maže i laže sedam godina i da te ostavi! Nemoj da dozvoliš da neko utiče na tvoje mišljenje. Ovi lažovi nas toliko lažu! - poručio je Vladimir.

Nenad Aleksic Sa, Vladimir Tomovic
foto: Printscreen/Pink

- Da li sam ja gori od čoveka koji javno bije žene, ja sam to video, a on meni priča o moralu?! - ubacio se Ša.

- Nek objave moj intervju, sa mnom na snimanju profila bila je jedna dama koja sada ima kiseo osmeh na licu, ali bi se inače nasmejala lepo. Zajedno smo radili lekarski pregled, a najbitnije je da smo prva ljubav Zadruge 3 bili mi. Tada smo bili slobodni ljudi, ali Bože moj, Vladimirova luda glava ga je navela da se to okonča, ali vatra tu i dalje tinja. Kada joj bude trebala mirna luka, zna da joj je Bar luka uvek otvorena - poručio je Tomović i podsetio na svoju aferu sa Tarom.

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

02:06

TIJANA BOGIĆEVIĆ VODI PRIVATAN BIZNIS U AMERICI: Dugo sam bila ZAROBLJENA ovde, ali i tamo je KRIZA! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track