NEVERICA, SUZE I JECAJI NA IZBACIVAJU: Bacila mu se u naručje, nije htela da se odvoji od njega, on joj obećao jedno (VIDEO)
Foto: Printscreen

Rijaliti

NEVERICA, SUZE I JECAJI NA IZBACIVAJU: Bacila mu se u naručje, nije htela da se odvoji od njega, on joj obećao jedno (VIDEO)

Rijaliti -

Šokantna odluka gledalaca, jecaji i plač odzvanjali Zadrugom nakon saznanja ko zauvek napušta imanje, ovo niko nije očekivao!

Alen Hadrović ispao je iz rijalitija, a njegova devojka Maja Marković nije mogla da sakrije tugu ni suze.

Nakon uzbudljive igrice, ni Tara, ni Alen nisu uspeli da reše mozgalicu, te se nikome nisu SMS glasovi duplirali. Tara je imala 79 odsto glasova, a Alen 21 odsto glasova.

Nakon objave finalnih rezultata, Alen se pozdravio i oprostio od zadrugara, a Maja Marković, njegova devojka odma je briznula u plač.

- Pomešane su mi emocije, ne znam šta bih rekao. Pojačane su emocije, a Maja i ja smo uspeli da hendlujemo. Nekako, mislim da ćemo napolju tek da uživamo - rekao je Alen kad je došao u studio.

- Teško je bilo, imali smo naše rituale, i bilo mi je najbitnije da ona ostane jaka psihički. Bilo mi je u glavi uvek... Što me više napadaju ja idem protiv svih. Sve je bilo na nju, svi su udarali na nju, tako da, meni jeste ta greška tu u glavi, jer je u javnosti, ali to nije razlog da je osoudim, ostavim, volim je dokazaćemo sve napolju. Sačekaću je i ta veza će se krunisati nečim lepim - rekao je Alen.

- Zamolila me je da ne bude vođa, da ne izazivamo pažnju tokom dodele, ne treba nam osuda, komentari... - rekao je Alen potom.

- Tara i Ša? - pitala je voditeljka. - Svađaće se jako, ali će ostati zajedno! To je ljubav, iako se raspravljaju - dodao je Alen. - Aleks i Janjuš će nešto pokušati, Čorba i Maja isto... Moj favorit je Kristijan ili Paula - završio je Hadrović.

kurir.rs

Bonus video:

00:21

NE PERE SUDOVE, A LUKS STAN JOJ ČISTI AGENCIJA! Tara Simov ima posebno mesto gde čuva uspomene na Mateju (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track