REPEROVI RODITELJI NE SPAVAJU NOĆIMA ZBOG NJEGA: Evo čega se najviše plaše mama i tata Nenada Aleksića
Foto: Pritnscreen

rasturio porodicu

REPEROVI RODITELJI NE SPAVAJU NOĆIMA ZBOG NJEGA: Evo čega se najviše plaše mama i tata Nenada Aleksića

Rijaliti -

Nenad Aleksić Ša stavljen je na stub srama nakon što je odlučio da javno prevari svoju suprugu Ivanu sa zadrugarkom Tarom Simov, a ni njegovi roditelji nisu mirni, te ispaštaju zbog nemoralnog postupka svog sina.

- Nenadovi otac i majka noćima ne spavaju jer pomno prate „Zadrugu“ i čekaju da vide šta će naredno sin da im priredi. Trpe ogromnu sramotu i osudu prijatelja koji tvrde da je reperu još u mladosti mnogo dopušteno, pa se zbog toga sada ponaša kao da je osvojio svet - kaže izvor blizak porodici otkriva:

- Ne mogu da prežale sada već bivšu snaju Ivanu. Često komentarišu kako je Nenadova veza sa njom bila potpuno suprotna od ove sa Tarom, da su se slagali, da nikada nisu povisili ton jedno na drugo, dok Simova budi ono najgore u njemu - priča izvor.

Nenad Aleksic Sa, Ivana Aleksic
foto: ATA Images

Reper iz dana u dan sve više šokira javnost svojim postupcima, a mnogi prognoziraju da će ga ljubavnica naterati i da pobegne iz rijalitija.

- Nenadova majka strahuje da će sin odlepiti zbog dvadeset godina mlađe ljubavnice u koju se ludo zaljubio, te da će jedne noći uspeti da preskoči ogradu, zaista pobegne iz „Zadruge“ i izgubi sav zarađeni novac - priča izvor.

Tara Simov, Nenad Aleksic Sa
foto: Printscreen/Pink

kurir.rs/alo

Bonus video:

00:21

NE PERE SUDOVE, A LUKS STAN JOJ ČISTI AGENCIJA! Tara Simov ima posebno mesto gde čuva uspomene na Mateju (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track